ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΙΤΕΑ ΔΕΛΦΟΙ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ( Χιονοδρομικό) - ΑΡΑΧΩΒΑ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ -  ΙΤΕΑ

ΔΕΛΦΟΙ -  ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ( Χιονοδρομικό) - ΑΡΑΧΩΒΑ

27-28 Φεβρουαρίου

2ήμερη εκδρομή

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:30 πίσω  από το πρώην κτήριο του ΟΤΕ  για Ναύπακτο, με μία ενδιάμεση στάση για καφέ. Κατόπιν αναχώρηση για την όμορφη Ιτέα, μία παραθαλάσσια κωμόπολη, η οποία είναι χτισμένη κάτω από τον Παρνασσό. Μπροστά της απλώνονται  τα γαλαζοπράσινα νερά του Κορινθιακού και πίσω της υψώνεται ο αρχαίος βράχος των Δελφών. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των Δελφών, όπου ιδρύθηκε και άκμασε το σημαντικότερο ίσως θρησκευτικό κέντρο της αρχαιότητας. Ο Ομφαλός της γης, για τους  αρχαίους, βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία, στις νότιες κλιτές του Παρνασσού. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για χειμερινές δραστηριότητες. Ύστερα θα συνεχίσουμε  για την Αράχωβα, ορεινή γραφική κωμόπολη, με στενά δρομάκια, πέτρινα σπίτια και υπέροχη θέα. Στη συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής από Θήβα – Μάντρα – Κόρινθο – Τρίπολη – Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμετοχής:  75 € κατ΄ άτομο

Επιβάρυνση μονόκλινου: 15  €υρώ

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

¨      Η μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν

¨      Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στους Δελφούς, σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια

¨      Πρωινό

Υ.Γ O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.