ΤΗΝΟΣ

2- 3 Αυγούστου
2ήμερη εκδρομή
Τ ή ν ο ς – Το νησί Της Μεγαλόχαρης

1η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος, πίσω από το Notos Galleries στις 10:00 τo πρωί. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Ραφήνα. Είναι το ξεκίνημα της εκδρομής μας για την οποία το γραφείο μας έχει φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια  με στόχο την δική σας άνεση, διασκέδαση και ασφάλεια. Άφιξη στη Ραφήνα και διάθεση εισιτηρίων από τον υπεύθυνο του γραφείου για επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 14:30. Μετά από ολιγόλεπτη στάση στο ΓΑΥΡΙΟ, το σημαντικότερο λιμάνι της ΑΝΔΡΟΥ, συνεχίζουμε το ταξίδι μας  για την ΤΗΝΟ το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην ΤΗΝΟ περίπου στις 16:40. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ. Το απόγευμα τελείτε εσπερινός από 17:30-19:30. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΤΗΝΟΣ –  ΡΑΦΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το πρωί εκκλησιασμός στην Παναγία της ΤΗΝΟΥ (07:00-09:00). Πρωινό στο ξενοδοχείο 8:00-10:00, check out 11:30 και συνάντηση στο ξενοδοχείο στις 13:45 για να μεταβούμε στο λιμάνι και αναχώρηση από Τήνο στις 14:35. Άφιξη στη ΡΑΦΗΝΑ στις 18:25. Επιβίβαση στο λεωφορείο και  αναχώρηση για ΚΑΛΑΜΑΤΑ με ολιγόλεπτη στάση για καφέ. Άφιξη αργά το βράδυ (περίπου 22:30).                                           

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 170€                

Διαφορά μονόκλινου: 25€

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές,  κλιματιζόμενο λεωφορείο Καλαμάτα- Ραφήνα- Καλαμάτα
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα- Τήνος με την εταιρεία Sea Jets
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τήνος- Ραφήνα με την εταιρεία Golden Star Ferries
  • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στην Τήνο σε δίκλινα- τρίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό μπουφέ
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνεται:

* Ο νέος φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος θα καταβάλλεται στο ξενοδοχείο

Σημείωση: Ο αρχηγός της εκδρομής έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές στο πρόγραμμα, προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

Find us