Συμβουλές

Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα πριν από το ταξίδι σας. Οι ακόλουθες συμβουλές μπορεί να είναι χρήσιμες, κατά την προετοιμάσία σας για να ταξιδέψετε. Πριν πάτε οπουδήποτε, κάντε την έρευνά σας σχετικά με τη χώρα που σκοπεύετε να επισκεφθείτε και καλό είναι να μάθετε μερικές φράσεις στην τοπική γλώσσα.

Θα ήταν μια καλή ιδέα να οργανώσετε μια συμπληρωματική ασφάλιση υγείας και ταξιδιωτική ασφάλιση. Να έχετε μαζί σας απόδειξη της ασφαλιστικής κάλυψης, και να δώσετε ένα αντίγραφο σε κάποιον στο σπίτι.Κάντε τα απαιτούμενα εμβόλια άν χρειάζετε. Αν παίρνετε φάρμακα μαζί σας, φροντίστε να είναι στην αρχική τους συσκευασία. Να έχετε συνταγή γιατρού για τυχόν ελεγχόμενα φάρμακα, και αν χρησιμοποιείτε σύριγγες, καλό είναι να έχετε ιατρικό πιστοποιητικό μαζί σας. Αφήστε τα αντίγραφα στο σπίτι.

Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας δεν έχει λήξει και ισχύει για έξι μήνες από την ώρα του ταξιδιού σας. Να έχετε φωτοτυπία της πρώτης σελίδας της ταυτότητα σας και να την έχετε χωριστά από εκεί που θα έχετε το διαβατήριό σας. Αφήστε ένα άλλο αντίγραφο σε κάποιον στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις θεωρήσεις που χρειάζεστε.

Κρατείστε τις αυθεντικές αποδείξεις για τις αγορές που κάνετε,όπως επίσης και για τον λογαριασμό του ξενοδοχείου,την συμφωνία για την ενοικίαση του αυτοκινήτου και λογαριασμούς ιατρικών υπηρεσιών.

Όροι Συμμετοχής

Find us