ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ

                                 28-29  Δεκεμβρίου 2022                       

2ήμερη εκδρομή Λάρισα- Τρίκαλα


Η καλύτερη εποχή του χρόνου ήρθε!


Σας περιμένουμε να την περάσουμε μαζί
στο Πάρκο των Ευχών & στο Μύλο των ξωτικών

για να γίνουν τα φετινά σας Χριστούγεννα ΜΑΓΙΚΑ!!!


1η ημέρα 28/12/2022 Καλαμάτα –Λάρισα (πάρκο Αλκαζάρ)

Αναχώρηση στις 07:30 το πρωί από τη Νέδοντος 80 (πίσω από το Notos Galleries) και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό φτάνουμε στην όμορφη πόλη της Λάρισας. Άφιξη στο κεντρικό ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για το πάρκο Αλκαζάρ, όπου για 3η χρονιά και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Δήμος Λαρισαίων θα λειτουργήσει το Πάρκο των Ευχών, όπου κάθε όνειρο και κάθε ευχή μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Η Λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, θα στηθούν στο Πάρκο Αλκαζάρ, το οποίο θα στολιστεί με φωτάκια, έλατα, χιόνι, αστέρια, αγγέλους, μπάλες… για να προσφέρει σε όλους μοναδικές στιγμές. Να ξετρελάνει τους μικρούς και να κάνει τους μεγάλους να αφεθούν στη χαρά και τη λάμψη των γιορτών. Ελεύθερο βράδυ για βόλτα στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 29/12/2022 Λάρισα- Τρίκαλα (Μύλος των Ξωτικών)- Καλαμάτα

Πρωινό και αναχώρηση για τα όμορφα Τρίκαλα, όπου ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, το «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό! Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί  τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και παχνίδι. Στη συνέχεια αναχώρηση για γεύμα στα Τρίκαλα. Επιστροφή στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους χριστουγεννιάτικους ταξιδιωτικούς προορισμούς.           

Τ Ε Λ Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

Τιμή συμμετοχής:  €95  κατ΄άτομο στο ξενοδοχείο Metropol.

Παιδί εώς 5 ετών δωρεάν ( σε ίδιο κρεβάτι με τους γονείς του)
Παιδί εώς 10 ετών 70€

 

Επιβάρυνση μονόκλινου: €25Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

 

  • Η μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές, κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Μία (1) διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λάρισα
  • Πρωινό μπουφέ
  • Αρχηγός – συνοδός

      

Στην  τιμή δεν περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Φόρος διαμονής 1,50€ / δωμάτιο / διανυκτέρευση
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

 

 

€95.00

Find us