Κρουαζιέρα από Αθήνα (Πειραιάς) προς Μύκονο, Κουσάντασι (Έφεσος), Πάτμο, Ρόδο, Κρήτη (Ηράκλειο), Σαντορίνη

Κρουαζιέρα σε 5 Ελληνικα Νησιά και στην Τουρκία, αναχωρώντας από Αθήνα

Αν νιώθετε πως έχετε καιρό να ταξιδέψετε, να «οργώσετε» τους λουσμένους με φως κι αλμύρα θησαυρούς του Αιγαίου, να πατήσετε νησιωτική γη, η Katsiris Travel σας προσφέρει το καλύτερο πακέτο διακοπών: Μια πλήρως ικανοποιητική κρουαζιέρα σε 6 νησιά, ώστε να ξεδιψάσει ο μικρός εξερευνητής μέσα σας!

Από την Αθήνα βάζετε πλώρη για τη Μύκονο με τους αέρηδες και τις ατελείωτες παραλίες, το κέφι και την αέναη περαντζάδα, διεθνών προδιαγραφών. Και ηλιοβασίλεμα θα χαρείτε και αξιοθέατα που εκτείνονται στα τέσσερα σημεία του κυκλαδίτικου νησιού. Το πρωινό σας θα το πάρετε στο Κουσάντασι, το δημοφιλές θέρετρο που είναι μια ανάσα από την Αρχαία Έφεσο.

Η ήρεμη δύναμη και πνευματικότητα της Πάτμου θα σας κερδίσει καθώς θα προσεγγίζετε το λιμάνι. Ακόμη ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα από τα ελληνικά νησιά σας περιμένει. Το επόμενο πρωί θα ξυπνήσετε έχοντας το νησί των ιπποτών, τη Ρόδο, στα πόδια σας. Σεργιάνι στη Μεσαιωνική Πόλη κι εκδρομές στα άπειρα στολίδια του νησιού. Στα νοτιοδυτικά, το Ηράκλειο Κρήτης με τον Μινωικό Πολιτισμό και τους συναρπαστικούς μύθους του θα σας καλημερίσει φιλόξενα. Το απογευματάκι θα σας βρει να μπαίνετε στην καλντέρα με τη Σαντορίνη να ορθώνεται πάνω στα κόκκινα πετρώματα και το ηλιοβασίλεμα να σκεπάζει γλυκά τη θάλασσα. Ξεδιψάσατε ή μήπως πάμε για δεύτερο γύρο;

Find us