ΑΡΑΧΩΒΑ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ- ΓΑΛΑΞΙΔΙ- ΔΕΛΦΟΙ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
(Χιονοδρομικό)- ΑΡΑΧΩΒΑ
2-3 Μαρτίου
2ήμερη εκδρομή

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:30 πίσω  από τον ΟΤΕ  για Ναύπακτο, με μία ενδιάμεση στάση για καφέ. Κατόπιν αναχώρηση για το όμορφο Γαλαξίδι, μία παραθαλάσσια κωμόπολη, η οποία είναι χτισμένη κάτω από τον Παρνασσό. Μπροστά της απλώνονται  τα γαλαζοπράσινα νερά του Κορινθιακού και πίσω της υψώνεται ο αρχαίος βράχος των Δελφών. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των Δελφών, όπου ιδρύθηκε και άκμασε το σημαντικότερο ίσως θρησκευτικό κέντρο της αρχαιότητας. Ο Ομφαλός της γης, για τους  αρχαίους, βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία στις νότιες κλιτές του Παρνασσού. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Το βράδυ αναχώρηση για την Αράχωβα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών από τα πιο σημαντικά στην Ελλάδα, που παρουσιάζει την ιστορία του φημισμένου δελφικού ιερού και του πιο ξακουστού μαντείου του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Έπειτα αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμετοχής:  90 € κατ΄ άτομο

Επιβάρυνση μονόκλινου: 15  €υρώ

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

¨      Η μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν

¨      Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στους Δελφούς, σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια

¨      Πρωινό

 

*Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο!

Υ.Γ O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.


€90.00

Find us