ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΥΝΕΒΡΟΥ (AREA SYNEST)

Κυριακή 31 Μαρτίου
Θεματικό Πάρκο Συνεβρού (AREA SYNEST)- Ξυλόκαστρο

Πρόγραμμα εκδρομής:
Αναχώρηση 07:30πμ. από τη Νέδοντος 79, (πίσω από το Notos Galleries) και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση θα φτάσουμε στο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού, στην Ακράτα, το οποίο υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στις κατάφυτες διαδρομές δίπλα στον ποταμό Κρίο και στη λίμνη με τις πάπιες και να εξερευνήσετε τις φωλιές πουλιών σε ανθρώπινες διαστάσεις, το κουνελοχωριό και το κοτοχωριό. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο που υπάρχει στο Πάρκο για να δείτε από κοντά παραδοσιακά σκεύη και φορεσιές μιας άλλης εποχής. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες.  Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για γεύμα στο παραλιακό Ξυλόκαστρο. Τέλος αναχώρηση για Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες!

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο: 20€

Είσοδος στο πάρκο: 10€ για ενήλικες, 5€ για παιδιά έως 12 ετών

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται: 
- Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο λεωφορείο
- Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μου

Area Synest… το μοναδικό συναπάντημα της Φύσης και της Τέχνης.

Το Θεματικό Πάρκο Συνεβρού  Area Synest είναι ένας επίγειος παράδεισος για μικρούς και μεγάλους που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και πνευματικής ανάτασης, μέσω της ανεπιτήδευτης επαφής με τη φύση, χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις.

“Syn” από το Συνεβρό και “nest” από τη φωλιά…

Αρχή όλων, η αγάπη του δημιουργού για τα πουλιά, στην οποία οφείλεται και ένα μέρος της ονομασίας του θεματικού πάρκου. Σημαντική είναι η τοποθεσία (Area) που είναι το Συνεβρό (Syn) και σήμα κατατεθέν η φωλιά (Nest).

Με παρεμβάσεις υψηλής αισθητικής στο απαράμιλλου κάλλους φυσικό τοπίο, αλλά και με σεβασμό στη φύση, ο εμπνευστής του χώρου, Interior designer  Μαρτίκ Μανικιάν, δημιούργησε ένα παραμυθένιο περιβάλλον με σήμα κατατεθέν τη φωλιά σε ανθρώπινες διαστάσεις.

Μέρος έμπνευσης του δημιουργού αποτελεί και ο μύθος με τις νεράιδες του Κριού Ποταμού.

Η φωλιά στον γεροπλάτανο σε ανθρώπινες διαστάσεις είναι τόπος χαλάρωσης και δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αισθανθεί τη θαλπωρή και την ασφάλεια που προσφέρει η φωλιά στο κάθε πουλί.

Κατά τη μυθολογία οι νεράιδες σαν στον ποταμό μεταμορφώθηκαν με πρόσωπο πουλιού και σώμα ανθρώπου και πέταξαν. Γι αυτό και ο επισκέπτης σε διάφορους χώρους του πάρκου θα δει εικόνες των νεράιδων του ποταμού.

Το πάρκο για πρώτη φορά καλοσώρισε τους επισκέπτες του τον χειμώνα του 2016. Ένας χώρος προσεγμένος με τη φύση και την τέχνη να συνυπάρχουν ισορροπημένα, όπου αποτελεί προορισμό εκδρομών για οικογένειες, παρέες φίλων, σχολεία, συλλόγους, πεζοπόρους, και άλλους ανεξάρτητους επισκέπτες.

Το Area Synest αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια,  παρέες και οικογένειες, που θέλουν να εξερευνήσουν το μεγαλείο της φύσης, να ταξιδέψουν σε άλλες εποχές και να ζήσουν το παραμύθι από κοντά, σε απόσταση λιγότερης των δύο ωρών από την Αθήνα, πάνω από την Ακράτα, στη Βόρεια Πελοπόνησσο.

πατήστε εδώ για να δείτε το πάρκο 

€20.00

Find us