ΔΕΛΦΟΙ ΑΡΑΧΩΒΑ

2-3 Μαρτίου
Διήμερη εκδρομή 
Δελφοί – Αράχωβα- Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:30 από τη Nέδοντος 80 (πίσω  από το Notos Galleries)  για Ναύπακτο, με μία ενδιάμεση στάση για καφέ. Κατόπιν αναχώρηση για το όμορφο Γαλαξίδι, μία παραθαλάσσια κωμόπολη, η οποία είναι χτισμένη κάτω από τον Παρνασσό. Μπροστά της απλώνονται  τα γαλαζοπράσινα νερά του Κορινθιακού και πίσω της υψώνεται ο αρχαίος βράχος των Δελφών. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των Δελφών, όπου ιδρύθηκε και άκμασε το σημαντικότερο ίσως θρησκευτικό κέντρο της αρχαιότητας. Ο Ομφαλός της γης, για τους  αρχαίους, βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία στις νότιες κλιτές του Παρνασσού. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Το βράδυ αναχώρηση για την Αράχωβα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών από τα πιο σημαντικά στην Ελλάδα, που παρουσιάζει την ιστορία του φημισμένου δελφικού ιερού και του πιο ξακουστού μαντείου του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Έπειτα αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Ελεύθερος χρόνος για χειμερινά σπορ, βόλτες με το τελεφερίκ και για να απολαύσετε ζεστά ροφήματα στο σαλέ του χιονοδρομικού. Στη συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής: 90€ κατ' άτομο         

Επιβάρυνση μονόκλινου: 20 €υρώ 

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:
♦ Η μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο λεωφορείο
♦ Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στους Δελφούς, σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό
♦ Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας

 

       *Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνονται:
           -Ο φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο.
           -Είσοδοι σε μουσεία/αρχαιολογικούς χώρους

 

 

* O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω!

€90.00

Find us