ΣΚΥΡΟΣ

20-22 Αυγούστου        3ήμερη εκδρομή

Σ Κ Υ Ρ Ο Σ

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 05:00 από τη Νέδοντος 78 (πίσω από το Notos Galleries) έπειτα από μια ενδιάμεση στάση άφιξη στην Κύμη, επιβίβαση στο καράβι στις 11:00 και μετάβαση στα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου στις 12:45. Αναχώρηση για φαγητό και στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο Skyros Palace 4*, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο και αναχωρηση για βραδινή βόλτα στη χώρα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα έχουμε ξενάγηση  στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Έπειτα θα εκδράμουμε στο βόρειο μέρος του νησιού, το οποίο είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο, γραφικό χωριό Πεύκο και θα καταλήξουμε στην παραλία Μαγαζιά, παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την παλιά χώρα της Σκύρου που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στη σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, προαιρετική διασκέδαση. Δείπνο - Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για βόλτες, για αγορές και φαγητό στον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα με την αμμουδερή παραλία. Εν συνεχεία αναχώρηση για το λιμάνι Λινάρια, επιβίβαση στο φεριμπότ στις 15:00 και άφιξη στην Κύμη στις 16:45. Επιβίβαση στο λεωφορείο, όπου θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα έχοντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.                               

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 260€                Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 70€

 

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύμη- Σκύρος- Κύμη
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Skyros Palace 4*
  • Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ
  • Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με δωρεάν αναψυκτικά, κρασί και μπύρα
  • Ξεναγός
  • Αρχηγός του γραφείου μας

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  • Ο φόρος διανυκτέρευσης (7€δωμάτιο/ διανυκτέρευση)

 

 

 

 

KATSIRIS TRAVEL    ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37, (Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24133 

     Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.Katsiristravel.com e-mail: info@katsiristravel.com

Find us