Μπανγκόκ

Περιγραφή

1η μέρα: Πτήση
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για την Μπανγκόκ πρωτέυουσα της Ταϋλάνδης.Ολονύκτια Πτήση

2η μέρα: Μπανγκόκ
Άφιξη στη μεγαλύτερη πόλη της Ταϋλάνδης και συνάμα το αδιαφιλονίκητο πολιτιστικό ,πολιτικό και κοινωνικό της κέντρο.Μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.Χρόνος στη διαθεσή σας για να διαπιστώσετε μόνοι σας γιατι όσοι Ευρωπαίοι την επισκέπτονται μένουν έκπληκτοι από την μεγαλοπρέπεια της.

3η μέρα: Μπανγκόκ
Μέρα στη διαθεσή σας για να κάνετε μία βόλτα στην πιο κεφάτη μεγαλούπολη της Νοτιαανατολικής Ασίας όπου κάθε μέρα τρία εκατομμύρια οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους της δημιουργώντας μια οδική συμφόρηση που χαρακτηρίζεται χαοτική. Από τα σημαντικότερα μουσεία είναι το Εθνικό μουσείο και η Εθνική Πινακοθήκη με αρχαία ευρήματα καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και την σημαντικότερη συλλογή σύγχρονης ασιατικής τέχνης αντίστοιχα Στη συνοικία Dusit θα δείτε το ομώνυμο Πάρκο με πολύχρωμα μουσεία και τον ναό του Banchamabaphit. Μην ξεχνάτε ότι η πόλη προσφέρει ευκαιρίες για συγκλονιστικές αγορές και ότι η οδήγηση γίνεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το βράδυ πρέπει να επισκεφθείτε την κοινέζικη συνοικία που εδώ και 200 χρόνια είναι η εμπορική καρδιά της Μπανγκόκ.Θα δείτε την Songwat Road που διατηρεί την γοητεία του 19ου αιώνα,το Βουδιστικό θυσιαστήριο και τα παζάρια

4η μέρα: Μπανγκόκ-Περιήγηση πόλης
O ήλιος κρεμάστηκε ψηλά, πνίγοντας στο φως τα κανάλια του ποταμού Mενάμ Tσάο Πριά. Tι ευτυχία! Ξεκινάμε την πλωτή μας περιήγηση στα κλογκς του Θνόμπουρι. Στενές χαμηλές βάρκες μας κυκλώνουν, η γυναίκα σκυφτή αιώνια πλένει, μπαλώνει, μαγειρεύει. Παιδιά ολόγυμνα με γλυκό χαμόγελο μας χαιρετούν, κοπέλες με μαύρα στενά παντελόνια λιάζονται και στεγνώνουν μετά το μπάνιο τους στα θολά νερά του ποταμού. Tα παλικάρια μας φωνάζουν να τους ρίξουμε ένα νόμισμα για να βουτήξουν στον πάτο του ποταμού, να το αρπάξουν με τα δόντια τους. Θα καταλήξουμε στο Nαό της Aυγής και από εδώ συνεχίζουμε για μια επίσκεψη στα θρησκευτικά μνημεία της πόλης. Eνδιαφέροντες
σταθμοί, ο ναός του Xρυσού και του Kοιμώμενου Bούδα. Aκόρεστη δίψα χρυσού. Βουδιστές καλόγεροι με μακριά ράσα. Συνεχίζουμε και αφού περιηγηθούμε και άλλα ενδιαφέροντα σημεία της πόλης θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ μπορείτε προαιρετικά να απολαύσετε σε τοπικό εστιατόριο υπέροχους φολκλορικούς ταυλανδέζικους χορούς.

5η μέρα: Μπανγκόκ
Σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης το οποίο φέρει έντονα ίχνη του αποικιακού παρελθόντος,επισκεφθείτε την παλία συνοικία των ξένων με τον καθεδρικό ναό της Αναλήψεως(1910) το Oriental Hotel και την οικία του Jim Thomson,παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη κατοικία και μουσείο
Το μεσημέρι αποφασίστε μια προαιρετική εκδρομή για τον Κήπο των Ρόδων.Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα επίσκεψη που θα σας ενθουσιάσει.Θα ξοδέψετε λίγο χρόνο απο την πόλη αλλά θα έχετε μία εικόνα από την κουλτούρα της χώρας και την καθημερινή ζωή των κατοίκων(κόστος κατ’άτομο 22€)

6η μέρα: Μπανγκόκ
Η πρωτεύουσα και η γύρω περιοχή είναι σχεδόν ανυπέρβλητες σε πολυμορφία.Ωστόσο δεν μπορεί να τα γνωρίσετε όλα.
Η χώρα είναι ένα από τα αρχαιότερα Βασίλεια της Ν.Α Ασίας και συνεπώς έχει να επιδείξει πολλές ιστορικές τοποθεσίες διαφορετικών εποχών.
Η Αγιούτγια εχει διατηρηθεί πολύ καλά και η επιδεξιότητα των δημιουργών τους εντυπωσιάζει,αλλά και το γνωστό Kanchanaburi όπου βρίσκεται η γέφυρα του ποταμού Κβάι είναι δύο από τα αξιοθέατα τα οποία μπορείτε σε διαφορετικές μέρες και με μία ολοήμερη εκδρομή να τα επισκεφθείτε (κόστος κατ’άτομο 38 € και 41€ αντίστοιχα)

7η-8η μέρα: Μπανγκόκ-Πτήση επιστροφής
Μεταφορά στο ξενοδοχείο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό.Ολονύκτια πτήση.Άφιξη την 8η μέρα στη Αθήνα.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία Α’ ή Β κατηγορίας(επιλογής σας)
  • Πρωινό κάθε μέρα
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Περιήγηση Πόλης(sic)
  • Τοπικοί συνοδοί ,ξεναγοί
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ατομική ασφαλιστική κάλυψη

Find us