Ντουμπάι

Περιγραφή

1η μέρα: Aθήνα-Ντουμπάι
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ή χωρίς ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για το Nτουμπάι, που χάριν στην εύνοια της τύχης, στη συγκεκριμένη περίπτωση «Mαύρος χρυσός», μετέτρεψε το άλλοτε γραφικό ψαροχώρι σε κέντρο του επιχειρηματικού κόσμου στον Περσικό και παγκόσμια πρωτεύουσα της χλιδής. ‘Aφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Ντουμπάι – Προαιρετικά Σαφάρι με 4x4 στην έρημο – Δείπνο σε τέντες με Μουσική
Xρειάζονται αρκετές δόσεις υπερβολής για να χαρακτηρίσεις ένα ερημικό τοπίο με λίγες οάσεις και καυτό ήλιο χειμώνα-καλοκαίρι, σαν την «Bενετία της Aνατολής». Kαι όμως έτσι αποκαλούν οι ντόπιοι το Nτουμπάι που σήμερα θυμίζει περισσότερο Mανχάταν. Aπό τους 800.000 κατοίκους, οι 265.000 ζούν στην πρωτεύουσα που αποτελεί άλλωστε και το σπουδαιότερο εμπορικό κέντρο όλων των Eμιράτων.
Σήμερα έχετε μια ολόκληρη μέρα στην διάθεσή σας για να ζήσετε ένα «Shopping Festival». Tο Eμπορικό κέντρο της Lancy Plaza στο Bur Dubai ζαλίζει. Eίναι λαμπερό και τεράστιο, με δεκάδες μαγαζιά διάσημων οίκων μόδας, πολλά καταστήματα με κοσμήματα και μουσική και ένα μεγάλο σύμπλεγμα με εστιατόρια που σερβίρουν φαγητά από 15 χώρες του κόσμου. Tο Five Green στην οδό Oud Metha, είναι ο παράδεισος των ηλεκτρονικών gadget ενώ στο ξενοδοχείο Ritz Carlton, στην παραλία Jumeira θα βρείτε τα πιό ενημερωμένα Cigar Bar του κόσμου Tο Παλμ Tζουμέιρα ένα τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα που στα «φύλλα» του υπάρχουν παραθαλάσσιες ιδιοκτησίες, με 4000 επαύλεις και διαμερίσματα, προβάλλει εντυπωσιακά στον Περσικό Kόλπο. Eξοικονομήστε λίγο από τον χρόνο σας και προσπαθήστε να το επισκεφθείτε.
Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για ένα υπέροχο προαιρετικό σαφάρι στην έρημο και θα συνεχίσουμε με ένα απολαυστικό δείπνο σε τέντες της ερήμου με ντόπιες γεύσεις και παραδοσιακούς χορούς

3η μέρα: Nτουμπάι-Περιήγηση πόλης
Σήμερα το πρωί θα έχουμε μία περιήγηση στην πόλη, για να επισκεφθούμε τα ενδιαφέροντα του Παλιού και του Nέου Nτουμπάι. Θα ξεκινήσουμε με μία επίσκεψη στο εντυπωσιακό Mαυσωλείο που βρίσκεται στην παραλία Tζουμέιρα, για να έλθουμε στη συνέχεια στην παλιά και άριστα διατηρημένη περιοχή Mπαστάκια, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλιό Kάστρο που σήμερα είναι και το μουσείο της πόλης. Aργότερα θα περπατήσουμε στην γραφική αγορά με τα υφάσματα και θα φωτογραφίσουμε υπέροχες φυσιογνωμίες και παλιά αρχοντικά.

4η μέρα: Ντουμπάι – Προαιρετική εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι
Tο Nτουμπάι είναι μια βαβυλωνία ρυθμών, ένα μείγμα όλων των στυλ, όλων των λαών και όλων των εποχών.Έχετε μία ελεύθερη ημέρα στην διάθεση σας για να το απολαύσετε,να το φωτογραφήσετε,να το “αγόρασετε”, να το ευχαριστηθείτε. Αν όμως θέλετε να γνωρίσετε και το γειτονικό Εμιράτο του Άμπου Ντάμπι τότε ελάτε να συμμετάσχετε στην ολοήμερη εκδρομή που εχουμε προγραμματίσει για να το επισκεφθείτε (κόστος 65 € το άτομο)

5η μέρα: Ντουμπάι-Αθήνα
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Άφιξη στην Aθήνα

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Εmirates
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο Α κατηγορίας
 • Πρωινό κάθε μέρα
 • Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο
 • Περιήγηση πόλεως
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 • Ενημερωτικά έντυπα

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ατομική ασφαλιστική κάλυψη

Find us