ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

Αγίου Πνεύματος 
3-5 Ιουνίου 2017


3ήμερη εκδρομή στην

ΚΕΡΚΥΡΑ- ΠΑΡΓΑ

1η ημέρα: Συγκέντρωση στις 06:00 πίσω από το Notos Galleries και αναχώρηση για το πανέμορφο νησί των Φαιάκων. Στη διαδρομή θα πραγματοποιήσουμε στάση για καφέ & ξεκούραση. Αρχικός μας προορισμός είναι η Ηγουμενίτσα, όπου θα επιβιβαστούμε στο FERRY BOAT. Μετά από μία σύντομη διαδρομή αποβίβαση στην Κέρκυρα και μεταφορά στο ξενοδοχείο- τακτοποίηση στα δωμάτια. Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πόλη για να επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και το σεπτό σκήνωμά του, και να περπατήσουμε στη μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, την Κόντρα Φόσσα, που είναι σπουδαίο έργο των Βυζαντινών ή των Ενετών, τα κτήρια Λιστόν, που έχουν κτισθεί από τους Γάλλους, τα παλιά Ανάκτορα και τα δύο μεγαλοπρεπή Ενετικά Φρούρια  «Παλιό και Νέο». Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρωινό στο χώρο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για το Γαστούρι, εκεί όπου βρίσκεται το παλάτι της θλιμμένης αυτοκράτειρας Σίσσυ, το Αχίλλειο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Κανόνι, όπου θα απολαύσουμε τη μαγική θέα με το Ποντικονήσι και θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε το μοναστήρι της Βλαχέρνας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και φωτογραφίες. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το βόρειο τμήμα του νησιού και την Παλαιοκαστρίτσα. Ένα μέρος που φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες του και για το μοναστήρι στις παρυφές του λόφου. Θα έχουμε τη δυνατότητα να προσκυνήσουμε την Παναγία της Παλαιοκαστρίτσας και να επισκεφθούμε το μουσείο με τις Βυζαντινές και μεταβυζαντινές εικόνες, ιερά βιβλία, σκεύη και ενδυμασία τελετών. Η θέα από το μοναστήρι είναι πραγματικά μαγευτική και εκτός από τη θάλασσα μπορείτε να θαυμάσετε το νησάκι απέναντι από την παραλία που μοιάζει στο σχήμα ενός καραβιού. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό-καφέ. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το εργοστάσιο παραγωγής του φημισμένου τοπικού προϊόντος Κούμ Κουάτ, όπου θα παρακολουθήσουμε μία σύντομή προβολή από την παραγωγή του και θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να ψωνίσουμε διάφορα τοπικά προϊόντα. Επιστροφή για ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 

3η ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση με τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο για την πόλη της Κέρκυρας. Στις 12:00 επιβίβαση στο FERRY BOAT και απόπλους για Ηγουμενίτσα, αποχαιρετώντας το πανέμορφο νησί. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στην Πάργα, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Στη συνέχεια Αντίρριο- Ρίο και άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

 

TEΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ'άτομο: €140 

 Διαφορά μονόκλινου: 35€

          Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:


Η μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν
2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό
Ξεναγός τη δεύτερη ημέρα στην πόλη της Κέρκυρας
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της γραμμής Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
Αρχηγός του γραφείου μας

Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνονται:

●Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
●Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημείωση: O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλέιψει κάτι από τα παραπάνω.

KATSIRIS TRAVEL       ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: info@katsiristravel.com