ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

8-14 Οκτωβρίου
 7 ήμερη εκδρομή

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ

Πατριαρχείο – Αγία Σοφία Μεγάλη του Γένους Σχολή1η μέρα:  ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Αναχώρηση  στις 6:30 από τη Νέδοντος, πίσω από το Notos Galleries, με προορισμό την Καβάλα. Ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καβάλα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Κωνσταντινούπολη. Θα περάσουμε τα σύνορα στον Έβρο και αφού κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, θα φθάσουμε στην Πόλη νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, φαγητό, βόλτα στην Πλατεία Ταξίμ και στη Λεωφόρο της Ανεξαρτησίας. Σας προτείνουμε  να ανεβείτε στο ξενοδοχείο Μαρμαρά για να  δείτε φωταγωγημένη τη πόλη από ψηλά, πίνοντας το ποτό σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και  ξενάγηση στην εντός των τειχών Βυζαντινή Πόλη. Θα επισκεφθούμε   το Βυζαντινό Ιππόδρομο,  το Μπλε Τζαμί, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και τη Βασιλική Δεξαμενή του Ιουστινιανού. Ύστερα θα γευματίσουμε, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα προαιρετική εκδρομή με  πλοιάριο στα στενά του Βοσπόρου και έπειτα θα επισκεφτούμε την Αιγυπτιακή αγορά. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο, ακολουθεί  χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – (Πριγκιπόννησα)

Μετά το πρωινό μας, θα κάνουμε κρουαζιέρα στα Πριγκιπόννησα. Θα πάρουμε το καραβάκι από το Σίρκετζι με πρώτη στάση στη  Χάλκη, όπου θα επισκεφθούμε τη Θεολογική Σχολή. Συνεχίζουμε για την Πρίγκηπο, όπου θα έχουμε και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, προαιρετική έξοδος για διασκέδαση σε κέντρο με μουσικό πρόγραμμα  και τον παραδοσιακό χορό της κοιλιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

Πρωινό και θα επισκεφθούμε τα Νεότερα Ανάκτορα των Σουλτάνων ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ ΣΑΡΑΪ επηρεασμένο σε αρχιτεκτονική και επένδυση από την εποχή του Μπαρόκ στη Δύση, το οποίο χρησιμοποιήθηκε και ως προεδρικό μέγαρο από το Κεμάλ Ατατούρκ. Τα περίφημα χαλιά που το κοσμούν, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, σταλμένοι, από τη Τσαρική Ρωσία και οι πολυτελές αίθουσες  που ικανοποιούν και το πιο απαιτητικό επισκέπτη. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Παναγία των Βλαχερνών, τη Μονή της Χώρας, με τις υπέροχες εικονογραφίες (ψηφιδωτά), τα Βυζαντινά τείχη και τη Μονή Μπαλουκλί. Έπειτα  θα πάμε στην  παραδοσιακή αγορά της Πόλης τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί). Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και αγορές στους 92   διαδρόμους με τα 4000 μαγαζιά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΓΕΦΥΡΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ- ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μετά το πρωινό μας, θα περάσουμε με το λεωφορείο από  την κρεμαστή γέφυρα που ενώνει τις δύο ηπείρους (Ευρώπη – Ασία). Θα επισκεφτούμε  το  Πατριαρχείο. Ύστερα θα δούμε τη Μεγάλη του γένους σχολή. Κατόπιν αναχώρηση για  Ελλάδα, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή: Ανατολική Θράκη, Έβρος, Κομοτηνή.  

 

7η μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αναχώρηση από Κομοτηνή με προορισμό την Καλαμάτα. Ενδιάμεσες στάσεις επί της Εθνικής οδού για φαγητό και ξεκούραση.  Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 430

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 150€

 

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :                            

  • Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό μπουφέ
  • 4 κύρια φαγητά (ημιδιατροφή) στη Κωνσταντινούπολη
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στην Καβάλα με πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στην Κομοτηνή με πρωινό
  • Τα εισιτήρια του πλοίου για τα Πριγκιπόννησα.
  • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις
  • Διπλωματούχος ξεναγός
  • Αρχηγός του γραφείου μας

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Ποτά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

-Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 

Υ.Γ1 O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

Υ.Γ2 Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες)

 

 

KATSIRIS TRAVEL      ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333, 6944674450  FAX: 27210 20777
Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

€430.00

Find us