Κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή

ΗΜΕΡΑ 1η: ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία Καλαμάτας με προορισμό την  Πάτρα. Άφιξη στο λιμάνι επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Χαρείτε την μίνι κρουαζιέρα στα νερά της Αδριατικής και τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλώ.

ΗΜΕΡΑ 2η: ΑΝΚΟΝΑ-ΣΑΝ ΡΕΜΟ-ΝΙΚΑΙΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Αγκόνας επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πιο μεσογειακή πόλη της Γαλλίας, την Νίκαια. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Νίκαια και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η: ΝΙΚΑΙ Α- ΕΖ-ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ-ΜΟΝΑΚΟ

Πρόγευμα  και  περιήγηση στην κοσμοπολίτικη Νίκαια, όπου θα απολαύσουμε το κέντρο της πόλης, τις πλατείες τα σιντριβάνια, τους κήπους Μασενά και θα διασχίσουμε την περίφημη Μπουλβάρ ντεζ Ανγκλέ με τα φοινικόδεντρα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό χωριό Εζ , όπου ακολουθεί επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων Fragonard. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το Μόντε Κάρλο, όπου θα δούμε τον Καθεδρικό ναό , το παλάτι των Μονεγάσκων και το Ωκεανογραφικό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η:ΝΙΚΑΙΑ-ΚΑΝΝΕΣ - ΣΑΝ ΠΩΛ ΝΤΕΒΑΝΣ

Πρόγευμα και σήμερα θα γνωρίσουμε την αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα» της Κυανής ακτής τις Κάννες, με την περίφημη Κραουαζέτ, ένα από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Θα δούμε τα υπέροχα κτίρια και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Εποκ. Το μέγαρο του διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου κ.α. Στη συνέχεια αναχώρηση για το καταπράσινο Σαν Πωλ Ντε Βάνς γνωστό από τις καλλιτεχνικές γκαλερί διασήμων ζωγράφων . Χρόνος ελεύθερος για αγορές και για βόλτα στο γραφικό χωριό με τα εργοστάσια αρωμάτων . Τέλος επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η:  ΝΙΚΑΙΑ –ΣΑΝ ΤΡΟΠΕ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΉ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο και κοσμοπολίτικο Σαν Τροπέ το αγαπημένο το αγαπημένο μέρος της Μπριζίτ Μπαρντό και πολλών άλλων διασημοτήτων. Χρόνος ελεύθερος . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η: ΝΙΚΑΙΑ –ΑΝΚΟΝΑ-ΕΝ ΠΛΩ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Ανκόνα, όπου το υπερσύχρονο πλοίο μας περιμένει για το ταξίδι της επιστροφής . Άφιξη, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους διανυκτέρευση εν πλώ. 

Ημέρα 7η: ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά από το αξέχαστο ταξίδι μας  φθάνουμε στην Πάτρα. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα.

Find us