ΝΑΥΠΛΙΟ

 Κυριακή 18 - Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Ναύπλιο - Καρυά (Κολοκοτρωνίτσι)

  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
1η ημέρα:
Συγκέντρωση στις 08:30 στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries) και  μια στάση στο δρόμο, άφιξη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, ένα υπέροχο έργο Ρωσικής αρχιτεκτονικής. Μακριά από την πόλη σε ένα όμορφο ερημικό τόπο προβάλλει αυτό το αριστούργημα και εκπλήσσει με την ωραιότητά του. Προσκήνυμα και επόμενη στάση μας το Ναύπλιο. Πρόκειται για μια απ' τις πιο γραφικές πόλεις της χώρας μας, η οποία έχει χαρακτηρισθεί παραδοσιακός οικισμός. Μια πόλη με ιστορία καθώς υπήρξε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους κατά την περίοδο 1828-1833. 
Πρώτος μας σταθμός το Κάστρο του Παλαμηδίου, ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας και το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της Ενετοκρατίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και έπειτα
ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθίτε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, να αφεθίτε στην υπέροχη θέα στην πόλη και τον Αργολικό.
Μπορείτε να περπατήσετε περιµετρικά κάτω και γύρω από το Κάστρο, στην Ακροναυπλία ή Ίτς Καλέ, κάνοντας το γνωστό γύρο της Αρβανιτιάς, θα συνεχίσεις τον περίπατό σου κατά µήκος της Παραλιακής, µε το Μπούρτζι να τραβάει το βλέµµα σου στο βάθος, θα χαζέψεις µαγαζιά µε παραδοσιακά προϊόντα στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και θα αφεθείς στις οµορφιές της Νέας, ξεκινώντας από την Πλατεία Συντάγµατος. Διανυκτέρευση. 

2η ημέρα: 
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το γραφικό και καταπράσινο χωριό Καρυά, το γνωστό τηλεοπτικά Κολοκοτρωνίτσι. Στάση για καφέ και βόλτα στο παραδοσιακό χωριό.Έπειτα θα
 αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με αναμνήσεις από την ξεχωριστή πόλη. 

Τιμή συμμετοχής:
80,00 € κατ΄άτομο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
* Μία (1) διανυτρέρευση σε 3* ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου
* Πρωινό 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

*Ο φόρος διανυκτέρευσης 1,5€/ δωμάτιο
*Η είσοδος στο παλαμήδι
Γενική είσοδος : 4 €,
άνω των 65 ετών : 2 €,
έως 24 ετών ελεύθερα

           


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Find us