ΣΚΥΡΟΣ

15-17 Ιουλίου

3ήμερη εκδρομή στη

Σ Κ Υ Ρ Ο

1η ημέρα:Αναχώρηση από Καλαμάτα στις 07:00 με προορισμό τη Χαλκίδα όπου θα γίνει στάση για φαγητό. Εν συνεχεία για Κύμη, επιβίβαση στο καράβι και μετάβαση στα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο- διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Εν συνεχεία αναχώρηση για να γνωρίσουμε το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο με την γραφική ατμόσφαιρά του για να καταλήξουμε στην παραλία Μαγαζιά, παραμονή, γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την παλιά χώρα της Σκύρου που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στη σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος στον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα με την αμμουδερή παραλία. Εν συνεχεία αναχώρηση για το λιμάνι Λινάρια, επιβίβαση στο φεριμπότ για Κύμη. Άφιξη και αναχώρηση για Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

                                                                        ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 160€                Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 30€

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύμη- Σκύρος- Κύμη
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας

Find us