Γραφικές Ακρογιαλιές Ιονίου: ΣΥΒΟΤΑ- ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ- ΠΑΡΓΑ- ΠΑΞΟΙ- ΛΕΥΚΑΔΑ

28-31 Ιουλίου

Γραφικές Ακρογιαλιές Ιονίου

Σύβοτα – Άγιοι Σαράντα - Πάργα - Παξοί – Λευκάδα

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:00 π.μ. πίσω από τον ΟΤΕ και με ενδιάμεση στάση για καφέ, συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την παραλία της Αμφιλοχίας, για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω Βόνιτσας - Πρέβεζας φθάνουμε στα Σύβοτα, ένα παραθαλάσσιο χωριό όπου το καταπράσινο τοπίο αγκαλιάζεται από θάλασσα με μοναδικό μπλε που φτιάχνει μια ειδυλλιακή εικόνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, την Ηγουμενίτσα, με ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας. Στάση και συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό Μαυροματίου του δήμου Σαγιάδας. Απαραίτητα πρέπει να έχετε καινούργιες ταυτότητες ή διαβατήρια νέου τύπου. Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων θα κατευθυνθούμε στην πανέμορφη παραλιακή πόλη των Αγίων Σαράντα, με το βυζαντινό κάστρο να δεσπόζει με εκπληκτική θέα προς την Κέρκυρα, τη λίμνη Βοθρωτού και τα περίφημα Δαπόντια νησιά. Ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

 3η ημέρα: Μετά το πρωινό με τουριστικό πλοιάριο θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των Παξών που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές, ενώ διοικητικά ανήκει στο Νομό Κέρκυρας. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον 'Αγιο Νικόλαο. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στα Σύβοτα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ημέρα επιστροφής με αρκετά, όμως, αξιοθέατα. Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της Πάργας, πριν καταλήξουμε μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, στην πόλη της Λευκάδας. Σχετική παραμονή – επίσκεψη. Συνεχίζουμε μέσω Βόνιτσας και Ιόνιας οδού - Αντιρρίου – Ρίου, με ενδιάμεση στάση για να φθάσουμε το βράδυ στην Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

  • 180 € σε δίκλινο δωμάτιο
  • 50 € επιβάρυνση σε μονόκλινο δωμάτιο

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στα Σύβοτα, με πρωινό
  • Ξεναγός τη 2η ημέρα στους Αγίους Σαράντα
  • Αρχηγός- συνοδός  του γραφείου μας
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του καραβιού  Σύβοτα – Παξοί – Σύβοτα

 Υ.Γ. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα της εκδρομής, προκειμένου να το βελτιώσει. 

Find us