Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α ΣΥΒΟΤΑ- ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

21-24 Αυγούστου

Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α

ΣΥΒΟΤΑ- ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

1η μέρα: Αναχώρηση το πρωί για Πάτρα – Ρίο – Αντίρριο- Ηγουμενίτσα όπου θα επιβιβαστούμε στο F/B για Κέρκυρα, άφιξη στο λιμάνι. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος- προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για την περιήγηση του νησιού και πρώτα θα αρχίσουμε από την πόλη. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, θα προσκύνημα στο σεπτό σκήνωμά του, στη συνέχεια θα δούμε τη μεγάλη κεντρική πλατεία Σπιανάδα –τη μεγαλύτερη των βαλκανίων-, την Κόντρα Φόσσα, που είναι σπουδαίο τεχνικό έργο των Βυζαντινών ή των Ενετών, τα κτήρια Λιστόν, που έχουν κτισθεί από τους Γάλλους, τα παλιά Ανάκτορα, τα δύο μεγαλοπρεπή Ενετικά Φρούρια  «Παλιό και Νέο», καθώς και άλλα αξιόλογα. Έπειτα θα μεταβούμε στο ΜΟΝ ΡΕΠΟ – στο Κανόνι, όπου σχετική παραμονή για να δούμε το γραφικό Ποντικονήσι και την Ιστορική Μονή Βλαχερνών και να απολαύσουμε την ωραία θέα τους. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για  επίσκεψη στο Αχίλλειο  Ανάκτορο, το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για βόλτες και ψώνια. Προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3η μέρα:  Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το σπουδαίο βυζαντινό Μοναστήρι της Παναγιάς (11ου αι.) και το μικρό μουσείο , όπου εκθέτονται οστά παράξενων θαλάσσιων μεγαθηρίων, συνεχίζουμε για  την Παλαιοκαστρίτσα (φαγητό). Ύστερα θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο του τοπικού ποτού κουμκουάτ, στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, κατόπιν χρόνος ελεύθερος και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Κέρκυρας, επιβίβαση στο F/B και άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Κατόπιν επιβίβαση στο πούλμαν  και αναχώρηση για τα πανέμορφα Σύβοτα, ένα παραθαλάσσιο χωριό όπου το καταπράσινο τοπίο αγκαλιάζεται από θάλασσα με μοναδικό μπλε που φτιάχνει μια ειδυλλιακή εικόνα. Η επόμενη στάση μας θα είναι στον Αχέροντα ποταμό, ένας από τους πιο διάσημους παγκοσμίως, όχι τόσο για το μέγεθός του, αλλά εξ αιτίας του μεταφυσικού περιεχομένου των μυθολογικών πληροφοριών που κουβαλάει στα νερά του.  Τέλος, αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.                                         

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 190€

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου : 50€

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

¨       H μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν

¨       3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια

¨       Πρωινό καθημερινά

¨       Τα εισιτήρια του F/B Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

¨       Τα διόδια της γέφυρας  Ρίου Αντίρριου με επιστροφή

¨       Αρχηγός του γραφείου μας

¨       Ξεναγός

Υ.Γ.1. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

Find us