Χαλκιδική - Σπήλαια Πετραλώνων - Σιθωνία Ουρανούπολη- Ι.Μ. Σουρωτής (γέροντας Παίσιος) Θεσσαλονίκη

25-28 Οκτωβρίου

Χαλκιδική- Σπήλαια Πετραλώνων- Σιθωνία

Ουρανούπολη- Ι.Μ. Σουρωτής (γέροντας Παίσιος) Θεσσαλονίκη

 

ημέρα: Αναχώρηση στις 07:00 πίσω από τον ΟΤΕ και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ- φαγητό στον Ισθμό, τη Λαμία και αφού περάσουμε από τα Τέμπη θα φτάσουμε στη Χαλκιδική. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη μία χερσόνησο της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, όπου τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» θα γεμίσουν ευχάριστα τη μέρα μας. Θα παραμείνουμε στο Νέο Μαρμαρά, το πιο κοσμοπολίτικο χωριό της Σιθωνίας, το οποίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θάλασσα με το βουνό. Έπειτα, θα επισκεφτούμε την άλλη χερσόνησο της Χαλκιδικής, την όμορφη Κασσάνδρα, έναν χαρακτηριστικό επίγειο παράδεισο, όπου θα κάνουμε μια στάση για καφέ και βόλτα στα πιο γραφικά σημεία όπως είναι η Φώκαια και η Ποτίδαια.  Στη συνέχεια του προγράμματός μας θα επισκεφτούμε το σπήλαιο Πετραλώνων, ένα από τα πιο σημαντικά στον κόσμο λόγω του επιστημονικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος- προαιρετική διασκέδαση- διανυκτέρευση.

 3η ημέρα:Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη, ένα παραθαλάσσιο χωριό του νομού Χαλκιδικής και ο τελευταίος κοσμικός προορισμός πριν μεταβεί κάποιος στο Άγιο Όρος. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Σουρωτής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος- προαιρετική διασκέδαση- διανυκτέρευση.

4η ημέρα:Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Η όμορφη νύφη του Θερμαϊκού θα μας κρατήσει για λίγο κοντά της για να επισκεφθούμε τον AΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. Στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και την περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα κάνουμε τις τελευταίες στάσεις, πριν φθάσουμε το βράδυ στην Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

 

Τιμή συμμετοχής:  €180  κατ΄ άτομο               Επιβάρυνση μονόκλινου: €4 

 

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

- Η μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό

- Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

Find us