Λ Ε Υ Κ Α Δ Α - ΝΥΔΡΙ

27-28 Ιουνίου

2ήμερη εκδρομή

Λ Ε Υ Κ Α Δ Α - ΝΥΔΡΙ

1η ημέρα: Αναχώρηση από Καλαμάτα, στις 07:00 πίσω από το παλιό κτήριο του ΟΤΕ (επί της οδού Νέδοντος), για Πύργο – Πάτρα – Ρίο - Αντίρριο. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο Μεσολόγγι (στάση για καφέ),όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την πύλη της εξόδου του Μεσολογγίου και τον κήπο των ηρώων όπου βρίσκονται κανόνια και οβίδες της εποχής του 1821, τάφοι αγωνιστών όπως του Μπότσαρη, το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα κ.α. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το Αιτωλικό, τη νερένια πόλη, καλούμενη και μικρή Βενετία της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για τον Αστακό, μια παραλιακή κωμόπολη, όπου ύστερα από μια ωραία διαδρομή θα  φθάσουμε στη Λευκάδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό μας θα περιηγηθούμε στην πόλη της Λευκάδας, η οποία ξεχωρίζει απ’ όλα τα νησιά του Ιονίου για την εύκολη πρόσβαση, τη χωρίζει τεχνητό κανάλι και την ενώνουν δύο γέφυρες, είναι νησί με ωραίες παραλίες, εντυπωσιακά τοπία και ζεστούς ανθρώπους. Το μεγαλύτερο θρησκευτικό κέντρο της Λευκάδας  είναι το  μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης το οποίο και θα επισκεφθούμε. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το Νυδρί, οικισμός σύγχρονος, χτισμένος κατά μήκος της παραλίας, μέσα σε καταπράσινο κάμπο, ακολουθεί προαιρετική επίσκεψη με το καραβάκι στο Σκορπιό, τέως νησί του Ωνάση. Τέλος θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Το βράδυ άφιξη στην Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.  

Τ Ε Λ Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 80€

Διαφορά μονόκλινου δωματίου: 15€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

¨Η μεταφορά και οι περιηγήσεις με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν

¨Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στη Λευκάδα.

¨Πρωινό μπουφέ.

 

 

Υ.Γ. Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει. 

Find us