ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ 23-24 Αυγούστου

                            ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ

ΤΗΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Σάββατο βράδυ 23/08, επιστροφή Δευτέρα βράδυ 24/08

        Σάββατο βράδυ 06/09, επιστροφή Δευτέρα βράδυ 07/09

         

1η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (πίσω από το πρώην κτήριο του ΟΤΕ) στις 02:30 τα ξημερώματα (Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής). Επιβίβαση στο Πούλμαν και αναχώρηση για Ραφήνα. Είναι το ξεκίνημα της εκδρομής μας για την οποία το γραφείο μας έχει φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια  με στόχο την δική σας άνεση, διασκέδαση και ασφάλεια σ’ αυτό το ταξίδι. Κατά τη διαδρομή θα γίνει στάση για καφέ – ξεκούραση. Άφιξη στη Ραφήνα στις 07:00. Διάθεση εισιτηρίων από τον υπεύθυνο του Γραφείου, για επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:50. Μετά από ολιγόλεπτη στάση στο ΓΑΥΡΙΟ, το σημαντικότερο λιμάνι της ΑΝΔΡΟΥ, συνεχίζουμε το ταξίδι μας  για την ΤΗΝΟ το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην ΤΗΝΟ περίπου στις 11:45. Συγκέντρωση των εκδρομέων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος.Το απόγευμα προαιρετική εκδρομή στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Συγκέντρωση και μετάβαση με τοπικό λεωφορείο. Στη συνέχεια προσκύνημα στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για φαγητό – διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΤΗΝΟΣ – (ΜΥΚΟΝΟΣ) – ΡΑΦΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το πρωί εκκλησιασμός στην Παναγία της ΤΗΝΟΥ. Στις 09:30 προαιρετική εκδρομή στην ΜΥΚΟΝΟ με τη φροντίδα και εισιτήρια που θα διαθέσει ο υπεύθυνος του Γραφείου μας.Επιβίβαση σε ταχύπλοο και άφιξη στη ΜΥΚΟΝΟ, στο πιο φημισμένο Ελληνικό νησί, που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ζωή με την άκρως παραδοσιακή, την Κυκλαδίτικη. Χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι (η ώρα θα ανακοινωθεί) συγκέντρωση στο λιμάνι (ΜΥΚΟΝΟΣ) και επιβίβαση στο πλοίο. Αναχώρηση και άφιξη στην ΤΗΝΟ. (Στην ΤΗΝΟ θα επιβιβαστούν και όσοι εκδρομείς δεν μετέβησαν στην ΜΥΚΟΝΟ και παρέμειναν στην ΤΗΝΟ).Αναχώρηση στις 14:30. Άφιξη στη ΡΑΦΗΝΑ στις 18:30. Επιβίβαση στο Πούλμαν, αναχώρηση για ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Άφιξη αργά το βράδυ.                                            

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 110 € το άτομο                                                                        Διαφορά μονόκλινου: 15€

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά  με σύγχρονο, πολυτελές,  κλιματιζόμενο πούλμαν για μεταφορά Καλαμάτα – Ραφήνα – Καλαμάτα
  • Εισιτήρια πλοίου ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟ – ΡΑΦΗΝΑ
  • Ξενοδοχείο σε μονόκλινα- δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας

 

Δεν Περιλαμβάνεται:

Προαιρετική εκδρομή στη ΜΥΚΟΝΟ (περίπου 15 €)

Find us