Λευκάδα- Νυδρί

 

30 Απριλίου- 1 Μαΐου

Πρέβεζα- Λευκάδα- Νυδρί
2ήμερη εκδρομή

 

1η μέρα: Αναχώρηση στις 7:00 πίσω από το Notos Galleries (επί της Νέδοντος) για Πύργο – Πάτρα – Ρίο – Αντίρριο. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο Μεσολόγγι, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την πύλη της εξόδου του Μεσολογγίου και τον κήπο των ηρώων, κανόνια και οβίδες της εποχής του 1821, τάφοι αγωνιστών όπως του Μπότσαρη και το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα. Έπειτα θα επισκεφθούμε την Αμφιλοχία, κωμόπολη στο μυχό του Αβρακικού κόλπου, χτισμένη στις πλαγιές δύο λόφων. Συνεχίζουμε για τη Λευκάδα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με τη πόλη, η οποία ξεχωρίζει απ’ όλα τα νησιά του Ιονίου για την εύκολη πρόσβαση, τη χωρίζει τεχνητό κανάλι και την ενώνουν δύο γέφυρες. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην πόλη της Λευκάδας. Κατόπιν, θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο θρησκευτικό κέντρο της Λευκάδας το  μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Νυδρί, οικισμός σύγχρονος, χτισμένος κατά μήκος της παραλίας, μέσα σε καταπράσινο κάμπο εδώ θα κάνουμε και στάση για φαγητό. Ακολουθεί προαιρετική επίσκεψη με καράβι στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση και το Μεγανήσι, το οποίο βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Λευκάδας. Τέλος θα αναχωρήσουμε για  Αντίρριο - Ρίο – Πάτρα και άφιξη το βράδυ στην Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες.  


             Τ Ε Λ Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο : 80€   
 Διαφορά μονόκλινου: 18€

 ΣΤΗΝ  ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

¨      Η μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν
¨      1 διανυκτέρευση σε 5***** ξενοδοχείο στη Λευκάδα "Ionian Blue" σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια https://www.ionianblue.gr/

¨      Πρωινό και δείπνο στο μπουφέ του ξενοδοχείου

 

¨      Τα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντίρριου με επιστροφή
¨      Συνοδό του γραφείου μας                                        

 

 

  Υ.Γ  Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

 

KATSIRIS TRAVEL                ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37, (Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Kαλαμάτα  

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

 e-mail: info@katsiristravel.com

 

 

Find us