ΚΑΒΑΛΑ- ΞΑΝΘΗ- ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ- ΔΡΑΜΑ- ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ)- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΒΑΛΑ- ΞΑΝΘΗ- ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ- ΔΡΑΜΑ

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ)- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

24 – 27  Δεκεμβρίου 2015

4ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

 

 

1η ημέρα 24/12/2015 Καλαμάτα – Καβάλα

Αναχώρηση πίσω από το πρώην κτήριο του ΟΤΕ στις 07:00 το πρωί και κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στην όμορφη Καβάλα, με το επιβλητικό κάστρο και τη μεγάλη της ακτογραμμή.  Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο, Lucy 5*, σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καβάλας, με πολύ όμορφους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Το βράδυ θα προσφερθεί το Δείπνο – Ρεβεγιόν  με θέα τους κήπους και την πισίνα του. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα 25/12/2015 Καβάλα- Ξάνθη- Καβάλα 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πρωινή αφύπνιση και αναχώρηση για τον εκκλησιασμό των Χριστουγέννων στο Μητροπολιτικό Ναό της Καβάλας. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστροφή στο ξενοδοχείο, όπου θα πάρουμε το πρωινό μας. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη, με το έντονο άρωμα των Χριστουγέννων, που είναι ονομαστή για τα γλυκά της. Θα κάνουμε βόλτα στην πλατεία Μητροπόλεως, στο κέντρο της παλιάς πόλης, στην κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει το περίφημο ρολόι και στην περιοχή της Ξανθίππης, στο σημείο όπου μπορείς να δεις σχεδόν πλήρως την πόλη από ψηλά. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην Καβάλα, ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και ξεκούραση στη στολισμένη πόλη. Το βράδυ δείπνο στο μπουφέ του εστιατορίου- διανυκτέρευση.

 

3η  ημέρα 26/12/2015 Καβάλα- Σπήλαια Αλιστράτης- Δράμα- Ονειρούπολη- Καβάλα 

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Σπήλαιο Αλιστράτης, ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτεςΣτη συνέχεια του προγράμματός μας, θα επισκεφτούμε την πόλη της Δράμας για καφέ και βόλτα στα νερά της Αγίας Βαρβάρας και στη μικρή λίμνη της περιοχής. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, την «Ονειρούπολη», όπου οι εκδηλώσεις διαρκούν ένα μήνα! Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνεται σε μία Ονειρούπολη… ένα πραγματικό χωριό του Αϊ Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο- Διανυκτέρευση.

4η ημέρα 27/12/2015 Καβάλα- Θεσσαλονίκη-  Καλαμάτα 

 

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τη Θεσσαλονίκη, τη Νύφη του Θερμαϊκού! Θα κάνουμε μία πανοραμική βόλτα στη στολισμένη πόλη. Σταθμοί μας ο Ναός του Αγίου Δημητρίου, ο πολιούχος της πόλης και ο Λευκός Πύργος. Επιστροφή στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

Τιμή συμμετοχής:  €235  κατ΄ άτομο             Επιβάρυνση μονόκλινου: €75 
Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

¨      Η μεταφορά με υπερσύγχρονο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας

¨      Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σεπολυτελές ξενοδοχείο 5* στην Καβάλα σε μονόκλινα- δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια www.lucyhotel.gr

¨      24/12 Εορταστικό Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική, μενού σε μπουφέ και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, αναψυκτικών και νερού

¨      Πλούσιο αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ και δείπνο         

¨      Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

     

Στην  τιμή δεν περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

v  Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

v  Κόστος ποτών κατά την διάρκεια των γευμάτων. 

v  Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

Find us