ΜΠΑΝΣΚΟ- ΣΑΝΤΑΣΚΙ

ΜΠΑΝΣΚΟ- ΣΑΝΤΑΣΚΙ

18-21 Φεβρουαρίου

4ήμερη εκδρομή

1η ημέρα Καλαμάτα-Μπάνσκο: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Καλαμάτα για Βουλγαρία μέσω Σιδηροκάστρου, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Αφού περάσουμε τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, συνεχίζουμε προς την κοντινή πόλη Μπάνσκο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος για ξεκούραση και μία πρώτη γνωριμία με την πόλη, περπατώντας στα γραφικά δρομάκια. Το Μπάνσκο θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα των Βαλκανίων και τους υπόλοιπους μήνες, ένας από τους καλύτερους φυσιολατρικούς προορισμούς. Βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Πίριν, που από το 1972 περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της UNESCO.

2η ημέρα Μπάνσκο: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουμε για το χιονοδρομικό. Ελεύθεροι για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ. Επιλέξτε μια από τις 3 κατηγορίες (μπλε, κόκκινη ή μαύρη πίστα) και αφεθείτε στην απόλαυση του χιονιού. Επιστροφή στην πόλη, χρόνος ελεύθερος για βόλτες, ψώνια και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Μπάνσκο- Σαντάσκι: Πρωινός μπουφές και αναχώρηση για το Σαντάσκι. Η πόλη έχει πάνω από 20.000 κατοίκους και βρίσκεται νότια στους πρόποδες του βουνού Πιρίν.  Μέσα από την πόλη περνάει το ποτάμι Σαντάσκα Μπιστρίτσα. Επίσης στην είσοδο της πόλης μας υποδέχεται το άγαλμα του Σοπαρτάκου, σε ένα όμορφο περιβάλλον ενός μικρού πάρκου. Το Σαντάσκι φημίζεται για τα θερμά μεταλλικά νερά του αλλά και τις συμφέρουσες αγορές στο πεζόδρομο της . Το ιδανικό κλίμα της πόλης βοηθάει στη θεραπεία του άσθματος.Επιστροφή στο Μπάνσκο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα Μπάνσκο-Καλαμάτα:Νωρίς το πρωί και μετά το πρωινό μας στο μπούφε του ξενοδοχείου, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Καλαμάτα με τις καλύτερες αναμνήσεις, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή Συμμετοχής κατ’άτομο: 195€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 60€

 

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

Μεταφορές - περιηγήσεις - εκδρομές με σύγχρονο υπερυψωμένο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας.

3 διανυκτερεύσεις στο Μπάνσκο σε δίκλινα δωμάτια σε 4* ξενοδοχείο

3 πρωινά μπουφέ και ημιδιατροφή

Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας

 

Υ.Γ O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

 

Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο σε ισχύ!!

Find us