ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 

25-26 Μαρτίου

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ- ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ

                

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:00 επί της Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) για το όμορφο Καρπενήσι με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο μας για καφέ και ξεκούραση. Το Καρπενήσι είναι χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Τυμφρηστού με υψόμετρο 960μ, πνιγμένο στα έλατα, τα πεύκα και τις καστανιές και αυτό το καθιστά μία από τις ωραιότερες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας. Ύστερα θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας, χτισμένη σε απότομο βράχο, την οποία ίδρυσαν οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος. Σε λαξευμένη σε βράχο σπηλιά υπάρχει παρεκκλήσι με σημαντικές Αγιογραφίες. Εκεί φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας. Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το Μικρό & Μεγάλο Χωριό. Πανέμορφοι παραδοσιακοί οικισμοί χτισμένοι μέσα σ’ ένα υπέροχο ελατόδασος, στους πρόποδες του όρους Καλιακούδα. Επόμενός μας προορισμός είναι οι Κορυσχάδες, ένας διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά πνιγμένο μέσα στα έλατα, στάση στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Τέλος, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις έχοντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 80 €

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Μία (1) διανυκτέρευση σε δίκλινα- τρίκλινα δωμάτια με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας

Υ.Γ. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω

 

 

 

 

Find us