1-3/8 ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ

 

1-3 Αυγούστου

3ήμερη εκδρομή

Μέτσοβο* Καστοριά* Πρέσπες* Μετέωρα

1η ημέρα: Αναχώρηση από την Καλαμάτα στις 07:00 για Ρίο- Αντίρριο, συνεχίζουμε μέσω Ιονίας οδού και σε λίγες ώρες θα φτάσουμε στο Μέτσοβο, γραφική ορεινή Κωμόπόλη, χτισμένη ψηλά στην Πίνδο σε εντυπωσιακό τοπίο, ονομαστή για τα έργα χειροτεχνίας που παράγει και τα κτηνοτροφικά της προϊόντα. Εδώ θα παραμείνουμε για φαγητό. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για Καστοριά, σύγχρονη πόλη, χτισμένη στη δυτική όχθη της λίμνης στο λαιμό λοφώδους χερσονήσου, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε  τις εκκλησίες και τα αρχοντικά της πόλης που καθρεφτίζονται στα νερά της λίμνης , δείγματα της οικονομικής ευμάρειας  που προσφέρει στον τόπο η επεξεργασία της γούνας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τις Πρέσπες όπου θα έχουμε την ευκαιρία  να θαυμάσουμε τη μικρή Πρέσπα, που βρίσκεται δυτικά του κεντρικού δρόμου και χωρίζεται από τη μεγάλη Πρέσπα με στενή λουρίδα γης 1.000μ. ολόκληρη η περιοχή είναι αξιοθέατη και έχει χαρακτηριστεί εθνικός δρυμός. Οι ακτές της μικρής Πρέσπας, με πυκνές καλαμιές, φιλοξενούν πελεκάνους, αγριόπαπιες και πολλά είδη σπάνιων πουλιών, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον διεθνών επιστημονικών ινστιτούτων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στην Καστοριά- ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση για τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων. Εκεί θα επισκεφτούμε δύο Μονές, την Ιερά Μονή Βαρλαάμ και Μονή Αγίου Στεφάνου.  Ύστερα θα αναχωρήσουμε για την Καλαμπάκα, η οποία  μπορεί να καυχιέται για τα μοναδικά στον κόσμο θεόρατα γλυπτά της, τα Μετέωρα και εδώ θα παραμείνουμε για φαγητό. Τέλος, επιστροφή στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμετοχής:  €130  κατ΄ άτομο                     Επιβάρυνση μονόκλινου: €30 

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

 • Η μεταφορά με υπερσύγχρονο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα -  τρίκλινα δωμάτια , σε 4**** ξενοδοχείο στην Καστοριά "Europa Hotel"
  •  Πρωινό
  • Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου
  • Μετακινήσεις – Περιηγήσεις
  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας

Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω

                       

KATSIRIS TRAVEL   ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: info@katsiristravel.com

 

 

 

 

 

Find us