ΡΟΔΟΣ

27- 31 Ιουλίου

      5ήμερη εκδρομή στη
Ρ Ο Δ Ο

1η μέρα: Αναχώρηση στις 16:00, πίσω από το πρώην κτήριο του ΟΤΕ (επί της Νέδοντος) για Ισθμό, στάση για καφέ και ξεκούραση. Στην συνέχεια αναχώρηση για Πειραιά, άφιξη και επιβίβαση στο F/B, απόπλους στις 21:30 για Ρόδο. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Άφιξη στο λιμάνι της Ρόδου στις 11:40. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα αξιοθέατα της πόλης. Θα θαυμάσουμε το γραφικό Μανδράκι, το εντυπωσιακό ενυδρείο, το μοναδικό πανόραμα της Ρόδου και τον λόφο του Μόντε Σμίθ και θα περπατήσουμε στην παλαιά μεσαιωνική πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το κάστρο του μεγάλου Μαγίστρου και την περίφημη οδό των ιπποτών. Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος για μία επίσκεψη στην πραγματικά πλούσια αγορά του νησιού. Ποιοτικές αγορές όλων των ειδών μπορείτε να κάνετε στην παλιά πόλη και στην αγορά της πλατείας Κύπρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια.  Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση για τη δυτική πλευρά του νησιού. Θα περιηγηθούμε στην αρχαία Κάμειρο, την Πομπηία της Ρόδου και το γραφικό μοναστήρι στη Φιλέρημο. Μετά θα καταλήξουμε στη μοναδική για την ομορφιά της, κοιλάδα των Πεταλούδων. Απολαύστε τον περίπατο σας στο μοναδικό αυτό χώρο αναπαραγωγής και χαρείτε το μεγαλείο της φύσης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και καφέ προαιρετικά και στην επιστροφή επίσκεψη στα ιαματικά λουτρά της Καλλιθέας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μετά το πρωινό θα πάρουμε μία όμορφη διαδρομή μέσω Φαληρακίου μέχρι την Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας (επίσκεψη). Συνεχίζουμε για την Αιγαιοπελαγίτικη Λίνδο με τα ολόλευκα σπιτάκια, τα γραφικά πλακόστρωτα, τα τρεχούμενα νερά και την Ακρόπολη να δεσπόζει ψηλά πάνω στον βράχο. Τελευταίος μας σταθμός οι εντυπωσιακά ανακαινισμένες Θέρμες της Καλλιθέας όπου και χρόνος για καφέ. Τέλος, επιστροφή στο λιμάνι της Ρόδου και αναχώρηση στις 17:00 για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

5η μέρα: Άφιξη στον Πειραιά στις 08:05, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

                                                ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

  • 250 € σε δίκλινο δωμάτιο
  • 20 € επιβάρυνση σε μονόκλινο δωμάτιο τη βραδιά

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, με πρωινό μπουφέ.
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της γραμμής Πειραιάς – Ρόδος – Πειραιάς 
  • Ξεναγός
  • Αρχηγός του γραφείου μας

Σημείωση: Ο αρχηγός της εκδρομής έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές στο πρόγραμμα, προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

ü Η αναχώρηση και η επιστροφή θα γίνουν με πλοίο της εταιρίας
 BLUE STA
R FERRIES

Find us