Μπάνσκο

 

27-30 Δεκεμβρίου 

Σαντάσκι - Mπάνσκο
4ήμερη εκδρομή στη Βουλγαρία

1η ημέρα Καλαμάτα-Σαντάσκι (860χλμ)- Μπάνσκο (90 χλμ): Αναχώρηση το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (26/12) από Καλαμάτα για Βουλγαρία μέσω Σιδηροκάστρου, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Αφού περάσουμε τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, συνεχίζουμε για την  πόλη  του  ΣΑΝΤΑΣΚΙ  για  σύντομη  γνωριμία  με την  όμορφη λουτρόπολη. Έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι  και  συνεχίστε  με  την  πολύ  ενδιαφέρουσα  αγορά  της  πόλης για περίπου 2 ώρες. Μετέπειτα αναχώρηση για το Μπάνσκο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος για ξεκούραση και μία πρώτη γνωριμία με την πόλη, περπατώντας στα γραφικά δρομάκια. Το Μπάνσκο θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα των Βαλκανίων και τους υπόλοιπους μήνες, ένας από τους καλύτερους φυσιολατρικούς προορισμούς. Βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Πίριν, που από το 1972 περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της UNESCO.

2η ημέρα Μπάνσκο: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουμε για το χιονοδρομικό. Ελεύθεροι για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ. Επιλέξτε μια από τις 3 κατηγορίες (μπλε, κόκκινη ή μαύρη πίστα) και αφεθείτε στην απόλαυση του χιονιού. Επιστροφή στην πόλη, χρόνος ελεύθερος για βόλτες, ψώνια και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Μπάνσκο: Πρωινός μπουφές και αναχώρηση για το χιονοδρομικό. Ελεύθεροι για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ. Επιστροφή στην πόλη, χρόνος ελεύθερος για βόλτες, ψώνια και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Μπάνσκο –Καλαμάτα (950 χλμ): Νωρίς το πρωί και μετά το πρωινό μας στο μπούφε του ξενοδοχείου, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Καλαμάτα με τις καλύτερες αναμνήσεις, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Τιμή Συμμετοχής κατ’άτομο: 160€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 60€

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

Μεταφορές - περιηγήσεις - εκδρομές με σύγχρονο υπερυψωμένο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας.

3 διανυκτερεύσεις στο Μπάνσκο σε δίκλινα δωμάτια στο 4**** «Casa Carina»

3 πρωινά μπουφέ

Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο σε ισχύ!!

 

 

Find us