Μύλος των ξωτικών Μετέωρα

 

28-29 Δεκεμβρίου

Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Άγιου Βασίλη
"Μύλος των ξωτικών" 
Τρίκαλα- Καλαμπάκα- Μετέωρα
'   2ήμερη εκδρομή

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 7:00 από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) και κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε σ τον "μύλο των ξωτικών" στα Τρίκαλα. Άφιξη το μεσημέρι στο καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αη Βασίλη με πολλές εκπλήξεις για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά. Η πόλη γιορτάζει και μας προσκαλεί στο πιο μεγάλο και παραμυθένιο εργοστάσιο του. Η κάθε γωνιά και πλατεία της μεταμορφώνεται και ζωντανεύει με δεκάδες πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δράσεις με παιχνίδια και εκπλήξεις. Οι πύλες του εργαστηριού ανοίγουν και υπόσχονται να χαρίσουν πολλά χαμόγελα  με την αισιοδοξία και την θαλπωρή των Χριστουγέννων. Μέσα στον ‘’ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΄΄ ο επισκέπτης θα δεί το σπίτι του Αη Βασίλη, το εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, την Παιχνιδοέκθεση της Plan Toys, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το Ζαχαρένιο εργαστήρι, κ.α. πολλά. Επόμενος σταθμός η Καλαμπάκα όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Μετέωρα. Τα μοναστήρια των Μετεώρων, που είναι χτισμένα στις κορυφές κάποιων από τους βράχους, είναι σήμερα το δεύτερο πλέον σημαντικό μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα, ύστερα από το Άγιο Όρος. Εμείς θα επισκεφθούμε τη Μονή Βαρλαάμ, τη δεύτερη σε μέγεθος μονή του συγκροτήματος των Μετεώρων και τέλος στη Μονή του Αγίου Στεφάνου. Επόμενη επίσκεψη μας στο εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών Μετεώρων (έξοδα ατομικά). Αναχώρηση για την Καλαμάτα και άφιξη το βράδυ, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 85€
Διαφορά μονόκλινου δωματίου: 15€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
¨    Η μεταφορά και οι περιηγήσεις με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν
¨    1 διανυκτέρευση στο " 4**** Famissi Eden Hotel "

¨    Πρωινό 
¨    Συνοδός- αρχηγός του γραφείου μας.

 

Υ.Γ. Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω 

Find us