ΚΥΘΗΡΑ

5-7 Οκτωβρίου

3ήμερη εκδρομή 

Κ ύ θ η ρ α

Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ

ΚΑΨΑΛΙ – ΑΒΛΕΜΟΝΑ

1η ημέρα : Αναχώρηση στις 07:00, πίσω από το παλιό κτήριο του Ο.Τ.Ε.  (επί της Νέδοντος) για Σπάρτη, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Νεάπολη μέσω μιας θαυμάσιας διαδρομής, άφιξη και επιβίβαση στο F/B  για να μας μεταφέρει στα Κύθηρα ή αλλιώς Τσιρίγο. Άφιξη στα Κύθηρα και συγκεκριμένα στην Αγία Πελαγία. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Ποταμό, το μεγαλύτερο χωριό του νησιού, με το μικρό πευκοδάσος και την πλακόστρωτη γραφική πλατεία. Επιστροφή στην Αγία Πελαγία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε την Ι. Μονή της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας (Μυρτιδίων) και κατόπιν θα  επισκεφθούμε τη Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού, με το Μεσαιωνικό κάστρο με θέα προς το Κρητικό Πέλαγος,  και το Καψάλι, το κύριο λιμάνι του νησιού. Είναι το επίνειο της Χώρας, η πιο τουριστική γωνιά των Κυθήρων, με φυσικό δίδυμο λιμάνι που κόβεται στη μέση από μικρή Χερσόνησο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Μυλοπόταμο, μια περιοχή με πλούσια βλάστηση και πολλά νερά, που πήρε το όνομά του από τους 24 μύλους, που υπήρχαν εκεί. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στην Αγία Πελαγία, Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την Ι. Μονή Αγίου Θεοδώρου όπου και θα προσκυνήσουμε στην Βυζαντινή εκκλησία.  Μετά την επίσκεψή μας στη μονή συνεχίζουμε  για Αβλέμονα, γραφικό ψαροχώρι με ξεχωριστή ομορφιά σε περιοχή με θαμνώδη βλάστηση. Τέλος θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι όπου θα  επιβιβαστούμε στο F/B για να μας μεταφέρει στη Νεάπολη, παραλιακή κωμόπολη, σ’ ένα από τα Νοτιότερα άκρα της Πελοποννήσου, άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και μέσω του  ορεινού όγκου του Ταϋγέτου άφιξη στην Καλαμάτα  νωρίς το βράδυ, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια  για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 140 €

 Διαφορά μονόκλινου: 35 €

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Filoxenia Apartments στην Αγία Πελαγία με πρωινό μπουφέ filoxenia-apartments.gr
  • Τα εισιτήρια του F/B  Νεάπολη – Κύθηρα – Νεάπολη
  • Οι Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας

 

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος επιβάλλεται από 1.1.2018 και θα καταβάλλεται στο ξενοδοχείο.

 

Υ.Γ. Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω

 

 

 

 

 

Find us