ΜΕΤΣΟΒΟ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

26-28 Μαΐου
«Αγίου Πνεύματος»

3ήμερη εκδρομή

Μέτσοβο* Καστοριά*  Φλώρινα* Νυμφαίο

1η ημέρα: Αναχώρηση από την Καλαμάτα στις 07:30 για Ρίο-Αντίρριο, συνεχίζουμε μέσω Ιονίας οδού και σε λίγες ώρες θα φτάσουμε στο Μέτσοβο. Γραφική, ορεινή κωμόπολη, χτισμένη ψηλά στην Πίνδο σε εντυπωσιακό τοπίο, ονομαστή για τα έργα χειροτεχνίας που παράγει και τα κτηνοτροφικά της προϊόντα. Εδώ θα παραμείνουμε για φαγητό. Έπειτα θα προσκυνήσουμε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου. Επόμενος προορισμός μας η Καστοριά. Μπορούμε ελεύθερα να κάνουμε μια μικρή απογευματινή βόλτα για να δούμε τα Παραδοσιακά Αρχοντικά τις Βυζαντινές Εκκλησίες και τους γραφικούς οικισμούς με την ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων όπως το λόφο του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ και τη γραφική συνοικία ΝΤΟΛΤΣΟ δίπλα στη λίμνη. Μαγευτική είναι η εικόνα ενώ πέφτει η νύχτα και τα φώτα της πόλης να καθρεφτίζονται στα ήσυχα νερά της λίμνης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τη Φλώρινα. Θα επισκεφθούμε το Aρχαιολογικό Mουσείο της πόλης και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε την πόλη. Επόμενος προορισμός μας θα είναι το Νυμφαίο. Tο Nυμφαίο, παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός αποτελεί πανελλήνιο πρότυπο ανάπτυξης με ήπιο τουρισμό και προστασία περιβάλλοντος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση- διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρόγευμα και επίσκεψη στην Παναγία τη Μαυριώτισσα, καθώς επίσης και στο λιμναίο οικισμό. Ελεύθερος χρόνος στην Καστοριά για βόλτες και αγορές στα γραφικά μαγαζάκια με τα παραδοσιακά προϊόντα. Τέλος, επιστροφή στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

Τιμή συμμετοχής: 125€

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 40€

 

 

Στην  τιμή περιλαμβάνονται:

*Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
*Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια
*Πρωινό

*Γέφυρα Ρίο- Αντίρριο- Ρίο
*Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

 

 

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016.

 

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα. Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

     

 Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

Find us