ΠΑΞΟΙ- ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

19 - 21 Ιουλίου

3ήμερη εκδρομή

Πρέβεζα - Πάργα - Παξοί - Αντίπαξοι - Λευκάδα

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:00 από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries), δια μέσου της υπαίθριας γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου και της υποθαλάσσιας του Ακτίου. Πρώτος προορισμός μας το ιστορικό Ζάλογγο (ΚΑΜΑΡΙΝΑ). Εκεί θα επισκεφτούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγ. Δημητρίου, όπου θα δούμε το βράχο από τον οποίο έπεσαν οι Σουλιώτισσες με τα παιδιά τους, κυνηγημένες από τον Αλή Πασά. Όσοι θέλουν μπορούν με 15 λεπτά περπάτημα να φθάσουν από το μοναστήρι στο βράχο. Στη συνέχεια φτάνουμε στην Πρέβεζα, γραφική πόλη με νησιώτικο χρώμα καθώς η θάλασσα την αγκαλιάζει από τρεις πλευρές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ύστερα από το πλούσιο πρωινό, αναχώρηση για την παραλιακή και γραφική πόλη της Πάργας. Από εκεί θα σαλπάρουμε για τους Παξούς. Ο καπετάνιος βάζει πλώρη για τη Λάκκα για το λιμάνι των Παξών και για τις σπηλιές στα δυτικά του νησιού. Αφού βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά στις παραλίες Βουτούμι και Βρίκα στους Αντίπαξους, ρίχνουμε  άγκυρα στο λιμάνι των Παξών, το Γάιο, ένα γραφικό οικισμό με βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και δαιδαλώδη δρομάκια. Επιστροφή στην Πάργα, αμφιθεατρικά χτισμένη στην ακτή του Ιονίου, πλαισιωμένη από Βενετσιάνικο ελαιώνα με φυσικές ομορφιές, γραφικούς όρμους και παραλίες, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και νησιώτικη ατμόσφαιρα, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό κέντρο του νομού. Ελεύθερος χρόνος! Επιστροφή στην Πρέβεζα – διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Λευκάδας ελεύθεροι για δυο ώρες. Θα αναχωρήσουμε για το Νυδρί, οικισμός σύγχρονος, χτισμένος κατά μήκος της παραλίας, μέσα σε καταπράσινο κάμπο (στάση για φαγητό). Κατόπιν ακολουθεί προαιρετική επίσκεψη με καράβι στο Σκορπιό, το τέως νησί του Ωνάση και το Μεγανήσι, που βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Λευκάδας. Οι ιστορικοί πιστεύουν ότι  κατοικείται συνέχεια από τα Ομηρικά χρόνια έως σήμερα. Έπειτα από περίπου μία ώρα επιβίβαση στο καραβάκι και άφιξη στο Νυδρί. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για  Αντίρριο - Ρίο – Πάτρα και άφιξη το βράδυ στην Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.  

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 135€

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 40€

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στην Πρέβεζα
* Πρωινό

* Γέφυρα Ρίο- Αντίρριο- Ρίο
* Υποθαλάσσια γέφυρα Άκτιο- Πρέβεζα
* Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

Δεν περιλαμβάνονται ο φόρος διαμονής και οι κρουαζέρες στους Παξούς- Αντίπαξους και στο νησί του Ωνάση 

     

 Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

Find us