ΠΑΞΟΙ- ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

10-12 Αυγούστου

3ήμερη εκδρομή

Πρέβεζα- Παξοί- Αντίπαξοι- Σύβοτα

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:00 από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries), δια μέσου της υπαίθριας γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου και της υποθαλάσσιας του Ακτίου. Πρώτος προορισμός μας το ιστορικό Ζάλογγο (ΚΑΜΑΡΙΝΑ). Εκεί θα επισκεφτούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγ. Δημητρίου, όπου θα δούμε το βράχο από τον οποίο έπεσαν οι Σουλιώτισσες με τα παιδιά τους, κυνηγημένες από τον Αλή Πασά. Όσοι θέλουν μπορούν με 15 λεπτά περπάτημα να φθάσουν από το μοναστήρι στο βράχο. Στη συνέχεια φτάνουμε στην Πρέβεζα, γραφική πόλη με νησιώτικο χρώμα καθώς η θάλασσα την αγκαλιάζει από τρεις πλευρές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ύστερα από το πλούσιο πρωινό, αναχώρηση για την παραλιακή και γραφική πόλη της Πάργας. Από εκεί θα σαλπάρουμε για τους Παξούς. Ο καπετάνιος βάζει πλώρη για τη Λάκκα για το λιμάνι των Παξών και για τις σπηλιές στα δυτικά του νησιού. Αφού βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά στις παραλίες Βουτούμι και Βρίκα στους Αντίπαξους, ρίχνουμε  άγκυρα στο λιμάνι των Παξών, το Γάιο, ένα γραφικό οικισμό με βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και δαιδαλώδη δρομάκια. Επιστροφή στην Πάργα, αμφιθεατρικά χτισμένη στην ακτή του Ιονίου, πλαισιωμένη από Βενετσιάνικο ελαιώνα με φυσικές ομορφιές, γραφικούς όρμους και παραλίες, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και νησιώτικη ατμόσφαιρα, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό κέντρο του νομού. Ελεύθερος χρόνος! Έπειτα αναχώρηση για τα Σύβοτα, ένα παραθαλάσσιο χωριό, όπου το καταπράσινο τοπίο αγκαλιάζεται από θάλασσα με μοναδικό μπλε που φτιάχνει μια ειδυλλιακή εικόνα. Το μέρος περιβάλλεται από τα νησάκια Άγιος Νικόλαος και Μαύρο Όρος. Το βράδυ επιστροφή στην Πρέβεζα – διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό θα παραμείνουμε ελεύθεροι στην πόλη της Πρέβεζας και έπειτα θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία. Είναι το νεότερο μοναστήρι στην Ήπειρο, ιδρύθηκε το 1988 και κατοικείται από νέους κυρίως μοναχούς. Διαθέτει εσωτερική αυλή και τέσσερις εκκλησίες. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε την παραλία της Ναυπάκτου, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Τέλος, με ενδιάμεσες στάσεις, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με τις καλύτερες εντυπώσεις και σχέδια για νέους προορισμούς.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 135€

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 40€

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στην Πρέβεζα
* Πρωινό

* Γέφυρα Ρίο- Αντίρριο- Ρίο
* Υποθαλάσσια γέφυρα Άκτιο- Πρέβεζα
* Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

 

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016.
Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα. Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

     

 Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

Find us