ΔΑΛΜΑΤΙΑ

27 Αυγούστου- 2 Σεπτεμβρίου 
Δαλματικές
ακτές    ** 7 ημέρες **

Τίρανα- Μπούτβα- Κοτόρ- Τρέμπινιε- Ντουμπρόβνικ- Σπλίτ
Ζαντάρ
- Λίμνες ΠλίτβιτσεΤεργέστη-
Βενετία

27/8 Καλαμάτα-Δυρράχιο ή Τίρανα (790χλμ): Νωρίς το πρωί αναχωρούμε από Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για Κακαβιά. Διέλευση συνόρων και μέσω Αργυροκάστρου άφιξη στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

28/8 Δυρράχιο ή Τίρανα-Τρέμπινιε. (280 χλμ): Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε μέσω  Σκοδρας για τα Αλβανομαυροβουνιακά σύνορα. Περνάμε στο Μαυροβούνιο και κάνουμε την πρώτη μας στάση στη Μπούτβα για σύντομη περιήγηση και χρόνο ελεύθερο για φαγητό. Συνεχίζουμε με το περίφημο Κότορ στο βάθος του ομώνυμου κόλπου που πολλοί αποκαλούν λανθασμένα φιορδ. Περιήγηση στο περιτοιχισμένο ιστορικό κέντρο και συνέχεια για τα σύνορα Μαυροβουνίου-Βοσνίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

29/8 Τρέμπινιε- Ντουμπρόβνικ (33χλμ)- Τρέμπινιε: Σήμερα θα απολαύσουμε το μαργαριτάρι της Αδριατικής. Θα ξεναγηθούμε στην πλάτσα παλιό όριο ανάμεσα σε στεριά και θάλασσα, στο πρυτανικό παλάτι,στον καθεδρικό ναό,στο λιμάνι και στις άλλες ομορφιές της πόλης. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώσουμε όπου θέλουμε πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το Τρέμπινιε.

30/8 Τρέμπινιε - Ζαντάρ (370χλμ) ή Μπίογκραντ (85 χλμ): Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Σπλιτ όπου θα δούμε το περίφημο παλάτι του Διοκλητιανού. Συνεχίζουμε για το Ζαντάρ για σύντομη περιήγηση και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

31/8 Ζαντάρ (120χμλ)  ή Μπίογκραντ (350χλμ)– - Λίμνες του Πλίτβιτσε - Τεργέστη (240χλμ): Πρωινή επίσκεψη στις ανεπανάληπτες λίμνες του Πλίτβιτσε. Ένα τεράστιο εθνικό πάρκο με μία σειρά λιμνών που συνδέονται με μικρούς ή μεγαλύτερους καταρράκτες, είναι ένα θέαμα μοναδικό και στη συνέχεια στην περιοχή της Τεργέστης για δείπνο και διανυκτέρευση.

1/9 Τεργεστη – Βενετία (160χλμ): Πρωινό και φεύγουμε για το λιμάνι της Βενετίας. Επιβίβαση στις 12:00μμ και απόπλους για Πατρα.

2/9 Πάτρα – Καλαμάτα (215χλμ): Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας στις 21:00 και επιστροφή στην πόλη μας γεμάτοι εικόνες από την μοναδική εκδρομή μας που μόλις ολοκληρώθηκε.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

Τιμή συμμετοχής: 560€ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 
Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 220€

 

                       

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* sup ή 4*
  • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία (5 πρωινά, 5 δείπνα).
  • Εισιτήρια πλοίων σε 4ΚΛΙΝΕΣ εσωτερικές καμπίνες με W.C. (ΑΒ4).
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

 

*ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ!

 

 

KATSIRIS TRAVEL           ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel. com     e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Find us