ΤΗΝΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ

8-10 Ιουλίου

3ήμερη εκδρομή

Τήνος- Άνδρος

 

1η μέρα : Αναχώρηση στις 02:30 (ξημερώματα Κυριακής) από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) για Ραφήνα. Άφιξη στη Ραφήνα και αναχώρηση στις 07:30, όπου μετά από ολιγόλεπτη στάση στο ΓΑΥΡΙΟ, το σημαντικότερο λιμάνι της ΑΝΔΡΟΥ, φτάνουμε στην ΤΗΝΟ το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην ΤΗΝΟ περίπου στις 11:05. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου θα κάνουμε ένα μικρό γύρο του νησιού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο- χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : Πρωινό ξύπνημα για εκκλησιασμό στη Μεγαλόχαρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το πρωινό. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της χώρας. Το μεσημέρι (13:00) συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Τήνου. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους στις 14:00 για Άνδρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Η Άνδρος είναι αρχόντισσα και πανέμορφη, δεν την είπαν τυχαία «πριγκίπισσα των Κυκλάδων». Είναι χτισμένη σε χαμηλό λόφο, έχει εκείνη την αρχοντιά που της χάρισαν τα άξια τέκνα της: επιβλητικά κτήρια, απλωτά σκαλιά, ευρύχωρη πλατεία με δένδρα. Είναι η πλατεία του Θεόφιλου Καϊρη, στην είσοδο της οποίας, μπροστά στο αρχαιολογικό μουσείο, θα δείτε τη μαρμάρινη Κρήνη Καμπάνη, απομεινάρι της Τουρκοκρατίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μπρούτζινο άγαλμα του αφανούς ναύτη, το κάστρο και την Παναγία την Παλατιανή. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και βόλτες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση διανυκτέρευση.

3η μερα: Μετά το πρωινό μας θα προσκυνήσουμε στη μονή της Αγίας Μαρίνας. Το μοναστήρι είναι σήμερα από τα σπουδαιότερα προσκυνήματα σε όλο τον ελλαδικό χώρο. Έπειτα θα παραμείνουμε ελεύθεροι στη Χώρα, όπου θα επισκεφτούμε το ίδρυμα Κυδωνιέως, το οποίο στεγάζεται σε ένα υπέροχο σπίτι αρχιτεκτονικό δείγμα του μεσοπολέμου. Το ενδιαφέρον του εστιάζεται στις πλαστικές τέχνες, τη μουσική, το θέατρο και τη λογοτεχνία. Στη συνέχεια θα δούμε το ναυτικό, το ψηφιακό και το μουσείο σύγχρονης τέχνης. Το απόγευμα επιβίβαση στις 16:00 στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Αποβίβαση στο λιμάνι της Ραφήνας στις 18:00 και επιβίβαση στο πούλμαν για επιστροφή στη πόλη μας με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

                                                          ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή  συμμετοχής κατ’ άτομο: 160 €

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 40 €

 

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται :

  • Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν άριστης κατάστασης
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα- Τήνο, Τήνο- Άνδρο, Άνδρο- Ραφήνα σε οικονομική θέση
  • Μία (1) διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Τήνο, σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια
  • Μία (1) διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Άνδρο, σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό καθημερινά
  • Έμπειρος αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

- Ο νέος φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο.

- Η είσοδος στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

 

Y.Γ.  Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

 

 

 

 

 

KATSIRIS TRAVEL    ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37, (Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24133 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.Katsiristravel.com e-mail: info@katsiristravel.com

Find us