ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

30 Νοεμβρίου- 2 Δεκεμβρίου

Μέτσοβο- Βέροια- Λουτρά Πόζαρ- Έδεσσα- Βεργίνα
Μονή Σουμελά- Ιωάννινα

 

1η ημέρα: Αναχώρηση το πρωί στις 07:00 επί της Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) με προορισμό τη Βέροια, κάνοντας στάσεις για καφέ και φαγητό. Αρχικά θα επισκεφτούμε το Μέτσοβο, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Το Μέτσοβο διακρίνεται για την αρχοντική όψη των σπιτιών του, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την έντονα παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα σταματήσουμε για προσκύνημα στο μοναστήρι της  Παναγίας Σουμελά, που ίδρυσαν πόντιοι πρόσφυγες. Εκεί φυλάσσεται η ιστορική εικόνα της Παναγίας από το ομώνυμο βυζαντινό μοναστήρι του Πόντου. Άφιξη στη Βέροια, την αρχαία πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου. Θα δούμε το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και θα έχουμε ελεύθερη ώρα για να περπατήσουμε και να χαρούμε την φιλοξενία αυτής της όμορφης πόλης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση- διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Λουτρά Πόζαρ, ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, που αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών – χαλαρωτικών). Συνεχίζουμε για την Έδεσσα  για να θαυμάσουμε  τους περίφημους καταρράχτες της που είναι  μοναδικοί στην Ελλάδα και  αποτελούν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Κατόπιν αναχωρούμε  για τη  Βεργίνα. Η Βεργίνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Επιστροφή στη Βέροια. Προαιρετική διασκέδαση- διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Γιάννενα, σύγχρονη πόλη, με μακραίωνη ιστορία, γεμάτη μνημεία, χτισμένη στις όχθες της θρυλικής λίμνης. Είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, βιομηχανικό και πνευματικό κέντρο της Ηπείρου. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά της ιστορικής λίμνης. Τέλος, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, επιστρέφουμε στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

Τιμή συμμετοχής:  160€  κατ΄ άτομο       Επιβάρυνση μονόκλινου:40€ 


Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με υπερσύγχρονο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Βέροια σε μονόκλινα- δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

     

Στην  τιμή δεν περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Φόρος ανά διανυκτέρευση, ανά δωμάτιο.

 


Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

 

KATSIRIS TRAVEL    ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: info@katsiristravel.com

Find us