ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

23-26  Δεκεμβρίου 2018

4ήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη  

Μέτσοβο *Θεσσαλονίκη *Λουτρά Πόζαρ * Έδεσσα * Αγ. Αθανάσιος * Γιάννενα

 

1η ημέρα 23/12/2018 Καλαμάτα – Μέτσοβο- Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση πίσω από «Notos Galleries» στις 07:00 το πρωί και κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε για φαγητό στο Μέτσοβο. Γραφική ορεινή κωμόπολη, ονομαστή για τα έργα χειροτεχνίας που παράγει και τα κτηνοτροφικά της προϊόντα, κυρίως τυριά. Είναι χτισμένη ψηλά στην Πίνδο σε εντυπωσιακό τοπίο. Μετέπειτα αναχώρηση για Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο, Grand Hotel Palace 5*, με πολύ όμορφους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το βράδυ θα προσφερθεί το δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 24/12/2018 Θεσσαλονίκη (ξενάγηση) 

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη, τη Νύφη του Θερμαϊκού! Σταθμοί μας ο Λευκός Πύργος, ο Ναός του Αγίου Δημητρίου, ο πολιούχος της πόλης, , τα "Κάστρα της Θεσσαλονίκης", η Ροτόντα (είσοδος 2€) και η Αγία Σοφία! Μετέπειτα θα κάνουμε μία πανοραμική βόλτα. Επίστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερο απόγευμα για βόλτα και ξεκούραση στη στολισμένη πόλη. Το βράδυ ρεβεγιόν στο Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα 25/12/2015 Θεσσαλονίκη- Λουτρά Πόζαρ- Έδεσσα- Αγ. Αθανάσιος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πρωινή αφύπνιση και αναχώρηση για τον εκκλησιασμό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστροφή στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Πρώτη μας στάση τα Λουτρά Πόζαρ, ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, που αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Συνεχίζουμε για την Έδεσσα  για να θαυμάσουμε  τους περίφημους καταρράχτες της που είναι  μοναδικοί στην Ελλάδα και  αποτελούν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Επόμενος προορρισμός για φαγητο και βόλτες ο παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός του Παλιού Αγίου Αθανασίου, χτισμένος σε υψόμετρο 1200 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βόρα. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο- Διανυκτέρευση.

4η ημέρα 26/12/2015 Θεσσαλονίκη- Γιάννενα- Καλαμάτα  

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Γιάννενα, σύγχρονη πόλη, με μακραίωνη ιστορία, γεμάτη μνημεία, χτισμένη στις όχθες της θρυλικής λίμνης. Είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, βιομηχανικό και πνευματικό κέντρο της Ηπείρου. Θα έχουμε την ευκαιρία να γευματίσουμε και απολαύσουμε την ομορφιά της ιστορικής λίμνης. Επιστροφή στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

 

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

Τιμή συμμετοχής:  €290  κατ΄ άτομο            
Επιβάρυνση μονόκλινου: €150
Τιμή παιδιού (εώς 10 ετών) με τους γονείς του ΔΩΡΕΑΝ
Τιμή παιδιού (εώς 10 ετών) με κρεβάτι 80€

 

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με υπερσύγχρονο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο 5* «Grand Hotel Palace» στη Θεσσαλονίκη σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια theluxuryhotels.gr
  • 24/12 Εορταστικό Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με κρασί και ποτά
  • Πλούσιο πρωινό μπουφέ και δείπνο (Ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός – συνοδός

 

     Στην  τιμή δεν περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Φόρος διαμονής 4€ / δωμάτιο / διανυκτέρευση
  • Κόστος ποτών κατά την διάρκεια των γευμάτων (πλην του Ρεβεγιόν)
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 


Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

 

 

 

 

 

 

Find us