ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

   

15-17 Φεβρουαρίου
*3ήμερη εκδρομή*


Καρπενήσι- Μονή Προυσού- Μικρό & Μεγάλο Χωριό- Κορυσχάδες
Χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι

               

 1η ημέρα: Αναχώρηση στις 15:00 επί της Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) για το όμορφο Καρπενήσι με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο μας για καφέ και ξεκούραση. Το Καρπενήσι είναι χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Τυμφρηστού με υψόμετρο 960μ, πνιγμένο στα έλατα, τα πεύκα και  τις καστανιές και αυτό το καθιστά μία από τις ωραιότερες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια.  Διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το χιονοδρομικό κέντρο Τυμφρηστού, παραμονή για να απολαύσετε το χιόνι περίπου τρείς ώρες. Επόμενη στάση  για φαγητό και συνεχίζουμε για το Μικρό & Μεγάλο Χωριό. Πανέμορφοι παραδοσιακοί οικισμοί χτισμένοι μέσα σ’ ένα υπέροχο ελατόδασος, στους πρόποδες του όρους Καλιακούδα. Ύστερα θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας, χτισμένη σε απότομο βράχο, την οποία ίδρυσαν οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος.  Σε λαξευμένη σε βράχο σπηλιά υπάρχει παρεκκλήσι με σημαντικές Αγιογραφίες. Εκεί φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση- Διανυκτέρευση.

 3η ημέρα: Πρόγευμα και ελέυθερος χρόνος στο Καρπενήσι. Επόμενός μας προορισμός είναι οι Κορυσχάδες, ένας διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά πνιγμένο μέσα στα έλατα, στάση στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Τέλος, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις έχοντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 120€                Διαφορά μονόκλινου δωματίου: 34€

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας

Υ.Γ. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές προκειμένου να το βελτιώσει.

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής

 

 

Find us