ΣΠΕΤΣΕΣ ΥΔΡΑ

18-19 Μαίου
2ήμερη εκδρομή
Νάυπλιο- Πόρτο Χέλι
κρουαζιέρα: Σπέτσες - Ναύπλιο


1η ημέρα:
Αναχώρηση στις 07:30 από τη Νέδοντος 79 (πίσω από το Notos Galleries) και με μια ενδιάμεση στάση για καφέ θα φτάσουμε στο γραφικό Ναύπλιο, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Παλαμήδι, το ξακουστό κάστρο που στεφανώνει τη πόλη με την έντονα μεσαιωνική ατμόσφαιρά, το Μπούρτζι την παλιά πόλη και την Πλατεία Συντάγματος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες, φαγητό και ψώνια. Επόμενη μας στάση για προσκύνημα ο Ι. Ν. Αγίου Λουκά του ιατρού. Ιδαίτερος Ναός με ξυλόγλυπτο τέμπλο καθώς και Ρωσικές Αγιογραφίες στα προσκυνητάρια οι οποίες τοποθετήθηκαν από ειδικό συνεργείο που ήρθε για αυτό το σκοπό από τη Ρωσία  και έδωσαν την απαιτούμενη μεγαλοπρέπεια, συνδυάζοντας την Ρωσική τέχνη με την Βυζαντινή. Τελευταία στάση μας για σήμερα το Πόρτο Χέλι, τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Δείπνο- χρόνος ελεύθερος. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την κρουαζιέρα στις Σπέτσες και την Ύδρα- παραμονή περίπου 2μισή ώρες σε κάθε νησί. Στις Σπέτσες  θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε την ιστορική πλατεία Ντάπια, το σπίτι της Μπουμπουλίνας, τη Σπηλιά του Μπεκίρη καθώς και τα Νεοκλασικά αρχοντικά που δίνουν στις Σπέτσες ξεχωριστή γοητεία. Δέχεται μεγάλο αριθμό τουριστών και διαθέτει υψηλή τουριστική υποδομή. Επόμενος σταθός η Ύδρα. Εκεί τα σπίτια αποτελούν τη ζωντανή ανάμνηση του ένδοξου παρελθόντος του νησιού. Σκαρφαλωμένα πάνω σε δύο βραχώδεις λόφους με κεραμιδένιες στέγες . Μπορούμε να δούμε τα πέτρινα αρχοντικά του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, του Τομπάζη, τα αρχοντικά του Μιαούλη, του Βούλγαρη, το αρχοντικό των Τζαμάδων όπου λειτουργεί η Σχολή Εμπορικής Ναυτιλίας, και πολλές εκκλησίες και μοναστήρια. Περίπου στις 18:00 τελειώνει η κρουαζιέρα μας, επιβίβαζόμαστε στο πούλμαν όπου θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής: 65€ κατ’ άτομο

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Μία διανυκτέρευση σε 4* ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι «AKS Hotel»
  • Πρωινό 
  • Δείπνο

 

Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνονται:

  • Η κρουαζιέρα στις Σπέτσες- Ύδρα 20€
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής 3€/διανυκτέρευση/δωμάτιο

 

Υ.Γ. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

 

 

 

Find us