ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

18- 21 Αυγούστου

4ήμερη εκδρομή στη

Σ Α Ν Τ Ο Ρ Ι Ν Η

1η μέρα: Αναχώρηση στις 02:30, μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα) πίσω από τον ΟΤΕ για Ισθμό, στάση για καφέ και ξεκούραση. Στην συνέχεια αναχώρηση για Πειραιά, άφιξη και επιβίβαση στο F/B, απόπλους στις 07:30 για Σαντορίνη. Άφιξη στο λιμάνι της μετά από περίπου οκτώ ώρες και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ο υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τον όμορφο γύρο και την περιήγηση της πανέμορφης Σαντορίνης. Πρώτα θα αρχίσουμε από την πρωτεύουσα τη Θήρα ή Φηρά, που απλώνεται κατά μήκος του βράχου πάνω από τον όρμο, με ωραία θέα, όπου θα δούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, που περικλείει προϊστορική κεραμική από το Ακρωτήρι και μυκηναϊκή, γεωμετρική και αρχαϊκή, από διάφορα σημεία της νήσου και γλυπτά από την αρχαϊκή εποχή, καθώς και το Μητροπολιτικό μέγαρο, όπου υπάρχει μικρή συλλογή Θρησκευτικής τέχνης. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τα γραφικά περίχωρά της, όπως τον Πύργο με κατοικίες του 18ου και 19ου αιώνα και το μοναστήρι του προφήτη Ηλία, που ιδρύθηκε το 1711 στην κορυφή του ψηλότερου  της νήσου – το ακρωτήρι στη νότια ακτή του νησιού, όπου βρίσκεται η πανάρχαια πόλη του 16ου αιώνα π.Χ., με ακτίνα 2 ή 3 ορόφων, που ανασκάφτηκε το 1967 και ήλθαν στο φως ευρήματα εκπληκτικά και ιδιαίτερα οι τοιχογραφίες της. Θα καταλήξουμε στην ωραία παραλία του Καμάρι ή της Περίσσας  για γεύμα. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το Ημεροβίγλι – Φηροστεφάνι και θα τερματίσουμε την επίσκεψή μας στην Οία ή όπως την αποκαλούνε «Απάνω Μεριά», που είναι χτισμένη στην άκρη του πανύψηλου βράχου Καλντέρα και μπροστά στο γκρεμό, που απλώνεται ο όρμος που δημιούργησε το ηφαίστειο. Η θέα από εδώ είναι μοναδική, το βράδυ επιστροφή στα Φηρά. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Νωρίς σήμερα θα πάρουμε πρωινό. Μετά θα ακολουθήσει προαιρετική εκδρομή με το καραβάκι στις Καμμένες (παλιά και νέα) όπου βρίσκεται το Ηφαίστειο, μοναδικό για την μορφή του στην Ελλάδα. Φθάνοντας εκεί, θα δοθεί χρόνος στους  εκδρομείς να περπατήσουν, όσοι θελήσουν πάνω στους κρατήρες του, οι οποίοι βρίσκονται σε αδράνεια και να επισκεφθούν  εκείνον που σχηματίστηκε το 1925 και εξακολουθεί ακόμα να αναδύει δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις. Μετέπειτα θα πάμε και στη Θηρασία, όπου θα δούμε την «Τρυπητή» ένα ωραίο δημιούργημα της φύσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Τελευταία μέρα στη μαγευτική Σαντορίνη και θα διαθέσουμε τον χρόνο μας σε ψώνια και βόλτες. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε σε κάποια από τις όμορφες ψαροταβέρνες της και νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για Πειραιά. Άφιξη αργά το βράδυ, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα.

                                                            ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

330€ σε δίκλινο δωμάτιο

75€ επιβάρυνση σε μονόκλινο δωμάτιο

 

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, με πρωινό μπουφέ
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της γραμμής Πειραιάς – Θηρά – Πειραιάς 
  • Ξεναγός
  • Αρχηγός του γραφείου μας

 

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:

*Τα εισιτήρια του καραβιού  Σαντορίνη – Καμμένες – Θηρασία

* Ο φόρος διαμονής

 

 

 Η αναχώρηση και η επιστροφή θα γίνουν με πλοίο της εταιρίας BLUE STAR FERRIES.

 

 

KATSIRIS TRAVEL      ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: info@katsiristravel.com

Find us