ΠΑΡΟΣ

8 - 11 Ιουλίου

4ήμερη   εκδρομή

Π ά ρ ο ς  -  Αντίπαρος

 

1η μέρα: Αναχώρηση στις 02:30 π.μ. από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) για Πειραιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 07:25 απόπλους για την Πάρο. Άφιξη στο νησί στις 11:25 και προσκύνημα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, ένα από τα σπουδαιότερα βυζαντινά μνημεία της Ελλάδας. Σύμφωνα με την παράδοση ονομάστηκε έτσι επειδή βρισκόταν έξω από την πόλη (Καταπόλα). Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή επειδή είχε «εκατό πύλες». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε την όμορφη πόλη της Πάρου, χτισμένη στη θέση της αρχαίας πόλης. Η Πάρος διατηρεί πολλά από τα κυκλαδίτικα χαρακτηριστικά, τα στενά δρομάκια, οι καμάρες, τα πεζούλια, τα εκκλησάκια που είναι σκορπισμένα παντού, ενωμένα με τα κάτασπρα σπίτια, και τα λείψανα του κάστρου στην καρδιά της Παροικιάς συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο, που μαγεύει τους επισκέπτες. Κατόπιν ακολουθεί προαιρετική διασκέδαση- διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό μας, θα κάνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στα Ψυχοπιανά, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Χριστού, ένα μοναστήρι αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρα, στο μοναστήρι υπάρχουν η εκκλησία και ο τάφος του Αγίου Αρσενίου. Θα συνεχίσουμε για επίσκεψη σ΄ ένα τοπίο με ξεχωριστή ομορφιά, πυκνή βλάστηση και πολλά νερά. Την άνοιξη ο τόπος αυτός γεμίζει πεταλούδες, που πετούν χαμηλά κατά χιλιάδες και φωλιάζουν στους θάμνους. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Νάουσα, όμορφο παραλιακό χωριό που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε σημαντικό τουριστικό κέντρο. Χτισμένη στο μυχό του ομώνυμου όρμου η Νάουσα έχει όμορφες παραλίες και αξιοθέατα. Επιστροφή το απόγευμα στην Πάρο, προαιρετική  διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για Πούντα όπου θα επιβιβαστούμε στο f/b για την Αντίπαρο. Οι ανοιχτοί δρόμοι αλλά και τα ασβεστωμένα στενά, στολισμένα με μπουκαμβίλιες και κόκκινα γεράνια, η ευρύχωρη πλατεία με τον ευκάλυπτο, ο πλακόστρωτος πεζόδρομος από το λιμάνι ως το Σιφναίϊκο Γιαλό συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα. Το λιμάνι έχει δύο προβλήτες. Επιστροφή στην Πάρο- χρόνος ελεύθερος, προαιρετική διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μετά το πρωινό μας θα κάνουμε μια τελευταία βόλτα στο νησί και στις 10:45  απόπλους για Πειραιά, άφιξη στις 14:45, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο: 250€ 

Διαφορά μονόκλινου δωματίου: 60€

 

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι: 

  • Η μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Πάρος – Πειραιάς με την BLUE STAR FERRIES
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Πάρου σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό
  • Τα εισιτήρια του F/B Πάρο – Αντίπαρο - Πάρο
  • Ολοήμερη εκδρομή στα Ψυχοπιανά και τη Νάουσα.
  • Αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

 

Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνονται:

  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Φόρος διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο

 

 

KATSIRIS TRAVEL    ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

    Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: info@katsiristravel.com

Find us