ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

5-8 Αυγούστου            4ήμερη εκδρομή

Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική
Σπήλαια Πετραλώνων- Σιθωνία

Ουρανούπολη- Ι.Μ. Σουρωτής (γέροντας Παίσιος)

 

ημέρα: Αναχώρηση στις 07:00 από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, την όμορφη πόλη του Θερμαϊκού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη μία χερσόνησο της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, όπου τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» θα γεμίσουν ευχάριστα τη μέρα μας. Θα παραμείνουμε στο Νέο Μαρμαρά, το πιο κοσμοπολίτικο χωριό της Σιθωνίας, το οποίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θάλασσα με το βουνό. Έπειτα, θα επισκεφτούμε την άλλη χερσόνησο της Χαλκιδικής, την όμορφη Κασσάνδρα, έναν χαρακτηριστικό επίγειο παράδεισο, όπου θα κάνουμε μια στάση για καφέ και βόλτα στα πιο γραφικά σημεία όπως είναι η Φώκαια και η Ποτίδαια.  Στη συνέχεια του προγράμματός μας θα επισκεφτούμε το σπήλαιο Πετραλώνων, ένα από τα πιο σημαντικά στον κόσμο λόγω του επιστημονικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, ελεύθερος χρόνος- προαιρετική διασκέδαση στα λαδάδικα- διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη, ένα παραθαλάσσιο χωριό του νομού Χαλκιδικής και ο τελευταίος κοσμικός προορισμός πριν μεταβεί κάποιος στο Άγιο Όρος. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Σουρωτής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος- προαιρετική διασκέδαση- διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πρόγευμα και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Η όμορφη νύφη του Θερμαϊκού θα μας κρατήσει για λίγο κοντά της για να επισκεφθούμε τον AΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, έχοντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

 

Τιμή συμμετοχής:  €170  κατ΄ άτομο          

Επιβάρυνση μονόκλινου: €60

 

 

 

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε δίκλινα/ τρίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

 

 

  • Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο

 

 

Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

 

 

 

 

KATSIRIS TRAVEL       ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: info@katsiristravel.com

€170.00

Find us