ΤHΝΟΣ

 8-9 Σεπτεμβρίου
2ήμερη εκδρομή
Τ ή ν ο ς – Το νησί Της Μεγαλόχαρης

 

1η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος, πίσω από το Notos Galleries στις 11:00 το πρωί. Επιβίβαση στο Πούλμαν και αναχώρηση για Ραφήνα. Είναι το ξεκίνημα της εκδρομής μας για την οποία το γραφείο μας έχει φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια  με στόχο την δική σας άνεση, διασκέδαση και ασφάλεια. Κατά τη διαδρομή θα γίνει στάση για καφέ – ξεκούραση. Άφιξη στη Ραφήνα και διάθεση εισιτηρίων από τον υπεύθυνο του γραφείου για επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 16:00. Μετά από ολιγόλεπτη στάση στο ΓΑΥΡΙΟ, το σημαντικότερο λιμάνι της ΑΝΔΡΟΥ, συνεχίζουμε το ταξίδι μας  για την ΤΗΝΟ το νησί της Μεγαλόχαρης. Άφιξη στην ΤΗΝΟ περίπου στις 18:15. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Εκτελείτε εσπερινός από 17:30-19:30.  Το βράδυ χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΤΗΝΟΣ –  ΡΑΦΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το πρωί εκκλησιασμός στην Παναγία της ΤΗΝΟΥ (07:00-09:00). Πρωινό στο ξενοδοχείο 8:00-10:00, check out 11:30 και συνάντηση στο ξενοδοχείο στις 12:00 για προαιρετική εκδρομή με τοπικό λεωφορείο στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας, στον Πύργο, στον Πάνορμο και επιστροφή στο λιμάνι από όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής στις 16:45. Άφιξη στη ΡΑΦΗΝΑ στις 20:40. Επιβίβαση στο λεωφορείο και  αναχώρηση για ΚΑΛΑΜΑΤΑ . Άφιξη αργά το βράδυ (περίπου 00:00).                                           

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 115€                 Διαφορά μονόκλινου: 15€

 

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές,  κλιματιζόμενο πούλμαν Καλαμάτα- Ραφήνα- Καλαμάτα
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα- Τήνος- Ραφήνα με την εταιρεία Golden Star Ferries
  • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Τήνο σε δίκλινα- τρίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό μπουφέ
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

 

Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνονται:

* Ο νέος φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος θα καταβάλλεται στο ξενοδοχείο

 

 

 

Σημείωση: Ο αρχηγός της εκδρομής έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές στο πρόγραμμα, προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

 

 

 

 

 

€110.00

Find us