ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

15-17 Νοεμβρίου

3ήμερη εκδρομή

Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά- Λουτρά Πόζαρ- Βέροια- Έδεσσα Νάουσα- Πάρκο Αγ. Νικολάου- Παλιός Παντελεήμονας

1η μέρα:  Αναχώρηση στις 07:30 από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση συνεχίζουμε για τη Μονή της Παναγίας Σουμελά στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο Λουτράκι Αριδαίας, πολύ κοντά στα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία στους 37 βαθμούς Κελσίου, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Αμέσως μετά θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφτούμε το υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Έπειτα αναχώρηση για τη Βέροια, την αρχαία πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου. Θα δούμε το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και θα έχουμε ελεύθερη ώρα για να περπατήσουμε και να χαρούμε την φιλοξενία αυτής της όμορφης πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, για λουτροθεραπεία και περιπάτους στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό μας στο μπούφε του ξενοδοχείου θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής περνώντας από τον Παλιό Παντελεήμονα, έναν παραδοσιακό οικισμό καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα παραδοσιακής μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής στη βόρεια Ελλάδα. Τέλος με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στην Καλαμάτα με τις καλύτερες ταξιδιωτικές αναμνήσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής:        140€ κατ’ άτομο

Διαφορά μονόκλινου:  17€ το βράδυ

 

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται :

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν άριστης κατάστασης
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Λουτράκι Αριδαίας
  • Πρωινό
  • Έμπειρος συνοδός/ αρχηγός του γραφείου μας

 

*Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο

 

 

Σημείωση: Ο αρχηγός της εκδρομής έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές στο πρόγραμμα, προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

 

KATSIRIS TRAVEL    ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: info@katsiristravel.com

€0.00

Find us