Βάλια Κάλντα

25 - 27 Νοεμβρίου

3ήμερη εκδρομή

Νεράιδα Κοζάνης- Εμπόριο Εορδαίας- Περιβόλι

Βάλια Κάλντα- Σπήλαιο- Τρίκωμο (γεφύρι Αζιζ Αγά) Παλαιοντολογικό Πτολεμαΐδας- Γεωπάρκο Μικρόβαλτου

 

1η ημέρα: Αναχώρηση από την Καλαμάτα στις 07:30 από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση θα φτάσουμε στη γέφυρα των Σερβίων και εξοχική ανάπαυλα στο ονειρικό χωριό Νεράιδα, πάνω στο μοναδικό σκηνικό της τεχνιτής λίμνης του Πολυφύτου (Αλιάκμονα). Συνεχίζουμε για το Εμπόριο Κοζάνης (Εορδαίας), τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξενάγηση στο εντυπωσιακό συγκρότημα του Αγίου Μηνά από το φιλόξενο σύλλογο γυναικών του Εμπορίου, χρόνος ελεύθερος για βόλτες. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για Βάλια Κάλντα. Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στα ανεπανάληπτης ομορφιάς τοπία του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα. Για τους «τολμηρούς» προτείνουμε εκδρομή στον πυρήνα με τζιπ 4x4 (έξοδα ατομικά). Ακόμη θα γνωρίσουμε το Περιβόλι, ένα όμορφο ορεινό χωριό των Γρεβενών. Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο, χωριό χτισμένο σε υψόμετρο 1000μ. και για την Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (16ου αι.). Η υπέροχη διαδρομή μας φτάνει μέχρι το Τρίκωμο με τη διάσημη γέφυρα του Αζίζ Αγά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο - ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Παλαιοντολογικό Μουσείο της Πτολεμαΐδας (έξοδα ατομικά), όπου εκτός των άλλων φιλοξενεί υπολείμματα και χαυλιόδοντες από ρινόκερους και μαμούθ, τα οποία βρέθηκαν κατά την εξόρυξη λιγνίτη στα ορυχεία της ΔΕΗ. Συνεχίζουμε για το Γεωπάρκο στο Μικρόβαλτο, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό στον ελλαδικό χώρο γεωλογικό φαινόμενο των Μπουχαριών και Νοχταριών που θυμίζουν έντονα Καππαδοκία. Τέλος επιστρέφουμε στην Καλαμάτα, κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση, έχοντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Τ Ε Λ Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

Τιμή συμμετοχής:              €140  κατ΄ άτομο     

Επιβάρυνση μονόκλινου: €40

 

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο λεωφορείο
    • Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα -  τρίκλινα δωμάτια στο Εμπόριο
    • Πρωινό
    • Μετακινήσεις – Περιηγήσεις
    • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας

 

Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνονται:
* Ο φόρος διανυκτέρευσης

* Είσοδοι σε μουσεία ή ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό

 

Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω

                       

 

KATSIRIS TRAVEL      ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com     e-mail: info@katsiristravel.com

Find us