ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

 

23-26 Δεκεμβρίου 2019
4ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΑΒΑΛΑ- ΞΑΝΘΗ- ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΔΡΑΜΑ- ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ)- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

1η ημέρα 23/12/2019 Καλαμάτα – Καβάλα

Αναχώρηση πίσω από το πρώην κτήριο του ΟΤΕ στις 07:00 το πρωί και κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στην όμορφη Καβάλα, με το επιβλητικό κάστρο και τη μεγάλη της ακτογραμμή.  Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο, Lucy 5*, σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καβάλας, με πολύ όμορφους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το βράδυ δείπνο στο μπουφέ του εστιατορίου- διανυκτέρευση.

2η ημέρα 24/12/2019 Καβάλα- Σπήλαια Αλιστράτης- Δράμα- Ονειρούπολη- Καβάλα 

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Σπήλαιο Αλιστράτης, ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Στη συνέχεια του προγράμματός μας, θα επισκεφτούμε την πόλη της Δράμας για καφέ και βόλτα στα νερά της Αγίας Βαρβάρας και στη μικρή λίμνη της περιοχής. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, την «Ονειρούπολη», όπου οι εκδηλώσεις διαρκούν ένα μήνα! Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνεται σε μία Ονειρούπολη… ένα πραγματικό χωριό του Αϊ Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα προσφερθεί το Δείπνο – Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3η  ημέρα 25/12/2019 Καβάλα- Ξάνθη- Καβάλα 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πρωινή αφύπνιση και αναχώρηση για τον εκκλησιασμό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγ. Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστροφή στο ξενοδοχείο, όπου θα πάρουμε το πρωινό μας. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη, με το έντονο άρωμα των Χριστουγέννων, που είναι ονομαστή για τα γλυκά της. Θα κάνουμε βόλτα στην πλατεία Μητροπόλεως, στο κέντρο της παλιάς πόλης, στην κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει το περίφημο ρολόι και στην περιοχή της Ξανθίππης, στο σημείο όπου μπορείς να δεις σχεδόν πλήρως την πόλη από ψηλά. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην Καβάλα, ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και ξεκούραση στη στολισμένη πόλη. Το βράδυ δείπνο στο μπουφέ του εστιατορίου- διανυκτέρευση.

4η ημέρα 26/12/2019 Καβάλα- Θεσσαλονίκη-  Καλαμάτα  

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τη Θεσσαλονίκη, τη Νύφη του Θερμαϊκού! Θα κάνουμε μία πανοραμική βόλτα στη στολισμένη πόλη. Σταθμοί μας ο Ναός του Αγίου Δημητρίου, ο πολιούχος της πόλης και ο Λευκός Πύργος. Επιστροφή στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμετοχής:  €285  κατ΄ άτομο             Επιβάρυνση μονόκλινου: €75 

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με υπερσύγχρονο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο 5* στην Καβάλα σε μονόκλινα- δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια www.lucyhotel.gr
  • 24/12 Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική, Πλούσιο Εορταστικό Μενού σε Μπουφέ, και πακέτο ποτών Απεριόριστης Κατανάλωσης (Λευκό κρασί Αθήρι Ελληνικά Κελάρια/ Κόκκινο Κρασί Αγιωργίτικο Ελληνικά Κελάρια / Μπύρα Μύθος / Αναψυκτικά/ Εμφιαλωμένο Νερό)
  • Πλούσιο αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ και δείπνο
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας     

Στην  τιμή δεν περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Κόστος ποτών κατά την διάρκεια των γευμάτων. 
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ο φόρος διανυκτρέρευσης (4€/ δωμάτιο/ διανυκτέρευση)


Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

 

 

 

 

 

€285.00

Find us