ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

24 – 26  Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

«ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Παλιός Παντελεήμονας Λεπτοκαρυά- Έδεσσα Λουτρά Πόζαρ- Λιτόχωρο- Τρίκαλα

«Μύλος των ξωτικών»

 

1η ημέρα 24/12/2019 Καλαμάτα – Παλιός Παντελεήμονας- Λεπτοκαρυά

Αναχώρηση πίσω από το πρώην κτήριο του ΟΤΕ στις 07:00 το πρωί και κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στο όμορφο  χωριό του νομού Πιερίας, τον Παλιό Παντελεήμονα. Πρόκειται για έναν  παραδοσιακό οικισμό «κρεμασμένο» στις πλαγιές του Ολύμπου, σε μαγεύει με την πρώτη ματιά. Πέτρινα σπίτια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές, λιθόκτιστα καλντερίμια, πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια και η αναπαλαιωμένη εκκλησία του δεσπόζει στο κέντρο της, αποτελεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Επόμενος σταθμός μας η Λεπτοκαρυά. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο, Hotel Poseidon Palace Leptokaria 4****. Το βράδυ θα απολαύσουμε εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική - ορχήστρα- και εορταστικό μενού. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 25/12/2019 Έδεσσα- Λουτρά Πόζαρ- Λιτόχωρο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πρωινή αφύπνιση και αναχώρηση για τον εκκλησιασμό των Χριστουγέννων. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστροφή στο ξενοδοχείο, όπου θα πάρουμε το πρωινό μας. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Έδεσσα για να θαυμάσουμε  τους περίφημους καταρράχτες της που είναι  μοναδικοί στην Ελλάδα και  αποτελούν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Στη συνέχεια επίσκεψη στα Λουτρά Πόζαρ, ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, που αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών – χαλαρωτικών).

Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής θα κάνουμε μια στάση στο γραφικό Λιτόχωρο, ένα από τα πιο όμορφα χωριά στους πρόποδες του ανατολικού Ολύμπου. Το βράδυ δείπνο στο μπουφέ του εστιατορίου- διανυκτέρευση.

3η ημέρα 26/12/2019 Λεπτοκαρυά- Τρίκαλα «Μύλος των ξωτικών»- Καλαμάτα 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα χριστουγεννιάτικα στολισμένα Τρίκαλα. Θα μας εντυπωσιάσει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το παραμυθένιο εργοστάσιο του Άι Βασίλη στο «Μύλο των Ξωτικών» με το carousel, το τεράστιο παγοδρόμιο, τη γιορτινή αγορά και τις πάμπολες εκδηλώσεις. Επιστροφή στην Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Τ Ε Λ  Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμετοχής:  200  κατ΄άτομο             Επιβάρυνση μονόκλινου: €40

Στην  τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με υπερσύγχρονο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο 4**** στη Λεπτοκαρυά σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια www.poseidonpalace.gr
  • 24/12 Εορταστικό Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική – ορχήστρα - και εορταστικό μενού
  • Πλούσιο πρωινό και δείπνο
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

Στην  τιμή δεν περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Κόστος ποτών κατά την διάρκεια των γευμάτων. 
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ο φόρος διανυκτέρευσης (3€/δωμάτιο/διανυκτέρευση)


Υ.Γ. O αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

 

KATSIRIS TRAVEL    ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,(Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος) Καλαμάτα   ΤΚ: 24133

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.Katsiristravel.com e-mail: info@katsiristravel.com

 

 

 

€200.00

Find us