ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΤΡΙΚΑΛΑ

13-15 Δεκεμβρίου  *3ήμερη εκδρομή*

Καρπενήσι- Μονή Προυσού
Μικρό & Μεγάλο Χωριό- Κορυσχάδες- Λάρισα
 Τρίκαλα *Μύλος Ξωτικών*

        

 1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:00 επί της Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) για το όμορφο Καρπενήσι με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο μας για καφέ και ξεκούραση. Το Καρπενήσι είναι χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Τυμφρηστού με υψόμετρο 960μ, πνιγμένο στα έλατα, τα πεύκα και  τις καστανιές και αυτό το καθιστά μία από τις ωραιότερες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.  Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος.  Διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας, χτισμένη σε απότομο βράχο, την οποία ίδρυσαν οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος.  Σε λαξευμένη σε βράχο σπηλιά υπάρχει παρεκκλήσι με σημαντικές Αγιογραφίες. Εκεί φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας. Επόμενη στάση μας το Μικρό & Μεγάλο Χωριό. Πανέμορφοι παραδοσιακοί οικισμοί χτισμένοι μέσα σ’ ένα υπέροχο ελατόδασος, στους πρόποδες του όρους Καλιακούδα. Επόμενός μας προορισμός είναι οι Κορυσχάδες, ένας διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά πνιγμένο μέσα στα έλατα, στάση στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Μετέπειτα αναχώρηση για τη Λάρισα. Ελεύθερος χρόνος.  Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα τα όμορφα Τρίκαλα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και γνωριμία με την πόλη. Απαραίτητη επίσκεψη στο Μύλο των Ξωτικών!! Ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό! Η σύγχρονη πόλη των Τρικάλων έχει καλή ρυμοτομία και πολλές ομορφιές. Τη διασχίζει ο ποταμός Ληθαίος, που είναι  το φυσικό στολίδι της πόλης. Έχει ενδιαφέρουσες γωνιές και καλοχτισμένα αρχοντικά στην παλαιά συνοικία Βαρούσι. Τέλος, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις έχοντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.
          

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 135€                Διαφορά μονόκλινου δωματίου: 40€

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Μία (1) διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια στο Καρπενήσι
  • Μία (1) διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια στη Λάρισα
  • Πρωινό
  • Αρχηγός/ συνοδός του γραφείου μας

Υ.Γ. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.


Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα. Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως. 

 

€135.00

Find us