ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ

29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

“Γενίτσαροι και Μπούλες” απόκριες στη Νάουσα

Παλαιός Παντελεήμονας - Έδεσσα - Κατερίνη – Όλυμπος

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7:30π.μ. από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries), περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, στη συνέχεια μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, με τα πέτρινα σπιτάκια και τη μοναδική θέα, στον Όλυμπο και το Θερμαϊκό. Γεύμα προαιρετικά και καταλήγουμε στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους περίφημους καταρράκτες. Αμέσως μετά φθάνουμε στη ΝΑΟΥΣΑ, όπου στην κεντρική πλατεία Καρατάσου θα απολαύσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και το τοπικό έθιμο «ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ» που οργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, με μικρό ενδιάμεσο σταθμό την πόλη της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Ακολουθεί εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό και ανάβαση στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ μέχρι την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, για να απολαύσουμε πανοραμικά την περιοχή και το Θερμαϊκό κόλπο, ακολουθεί μικρή επίσκεψη στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, σημαντικό τουριστικό θέρετρο της περιοχής. Τέλος, αναχώρηση για Καλαμάτα, με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, έχοντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις. Άφιξη το βράδυ.

          ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 195€                

Διαφορά μονόκλινου δωματίου: 70€

 

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Poseidon Palace 4* στη Λεπτοκαρυά www.poseidonpalace.gr
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγός/ συνοδός του γραφείου μας

 

 

*Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο!

 

 

Υ.Γ. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

Find us