ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

14-15 Μαρτίου

Καρπενήσι- Μονή Προυσού

Μικρό & Μεγάλο Χωριό- Κορυσχάδες

               

 1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:30 από τη Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries) για το όμορφο Καρπενήσι με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο μας για καφέ και ξεκούραση. Το Καρπενήσι είναι χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Τυμφρηστού με υψόμετρο 960μ, πνιγμένο στα έλατα, τα πεύκα και  τις καστανιές και αυτό το καθιστά μία από τις ωραιότερες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας. Ύστερα θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας, χτισμένη σε απότομο βράχο, την οποία ίδρυσαν οι μοναχοί Διονύσιος και Τιμόθεος.  Σε λαξευμένη σε βράχο σπηλιά υπάρχει παρεκκλήσι με σημαντικές Αγιογραφίες. Εκεί φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας.  Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια.  Διανυκτέρευση.

 2η ημέρα: Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το Μικρό & Μεγάλο Χωριό. Πανέμορφοι παραδοσιακοί οικισμοί χτισμένοι μέσα σ’ ένα υπέροχο ελατόδασος, στους πρόποδες του όρους Καλιακούδα. Επόμενός μας προορισμός είναι οι Κορυσχάδες, ένας διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά πνιγμένο μέσα στα έλατα, στάση στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Τέλος, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις έχοντας τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.            

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 85€                Διαφορά μονόκλινου δωματίου: 17€

 


Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Μία (1) διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια
  • Αρχηγός του γραφείου μας

 

Οι θέσεις στο λεωφορείο θα αλλάζουν!

 

Υ.Γ. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές προκειμένου να το βελτιώσει.

 

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα. Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

€0.00

Find us