ΚΥΘΝΟΣ

 

26-28 Ιουνίου
3ήμερη εκδρομή


** Κ ύ θ ν ο ς **


1η ημέρα : Αναχώρηση στις 08:00 από τη Νέδοντος 80 (πίσω από το Notos Galleries) για το λιμάνι του ΛΑΥΡΙΟΥ και από εκεί επιβίβαση στο ferry στις 14:00 με προορισμό την ΚΥΘΝΟ. Άφιξη στο λιμάνι του ΜΕΡΙΧΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Έπειτα αναχώρηση για τον γραφικό όρμο Λουτρά όπου και οι 2 θερμές πηγές που είναι και μοναδικές στις Κυκλάδες και με θερμοκρασίες άνω των 52 βαθμών Κελσίου τροφοδοτούν το τοπικό υδροθεραπευτήριο.  Κατόπιν αναχώρηση για τη πρωτεύουσα ΜΕΣΑΡΙΑ (ΧΩΡΑ) που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με το έντονο κυκλαδίτικο χρώμα και την αυθεντική νησιώτικη ατμόσφαιρα. Μικρές πλατείες και γραφικά πλακόστρωτα, κάτασπρα σπίτια με χρωματιστές πόρτες και παράθυρα, σκαλιά, καμάρες και στεγάδια, ιστορικές εκκλησίες όπως του Αγ. Σάββα, και ανεμόμυλοι συνθέτουν ένα θαυμάσιο οικιστικό σύνολο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για οικισμό της ΔΡΥΟΠΙΔΑΣ(ΧΩΡΙΟ) στον οποίο ζούσαν οι Δρύοπες οι πρώτοι κάτοικοι του νησιού και είναι γνωστός για την ιδιαίτερη κυκλαδίτική αρχιτεκτονική του με τα ομοιόμορφα διώροφα σπίτια τα οποία σκεπάζονται όλα περιτέχνως με κεραμίδι. Κατόπιν για την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΝΑΛΑΣ, προσκύνημα στην θαυματουργή εικόνα η οποία οφείλει την ονομασία της στο στενό κανάλι ανάμεσα στη Κύθνο και την Σέριφο όπου και ανακαλύφθηκε από ντόπιους ψαράδες. Συνεχίζουμε για το νοτιότερο τμήμα του νησιού όπου και θα συναντήσουμε την αμμουδερή παραλία του Αγ. Δημητρίου με τα μεγάλα αλμυρίκια όπου και η παραμονή μας για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για πρωινή βόλτα και καφέ στη Χώρα. Έπειτα θα μεταβούμε στο λιμάνι της Κύθνου το Μέριχα και θα μεταβούμε με το θαλάσσιο ταξί στην πιο γνωστή παραλία της Κύθνου την Κολώνα. Εκεί όποιος δεν κάνει μπάνιο θα μπορεί να κάτσει είτε για φαγητό είτε για καφέ σε μαγαζί που υπάρχει. Στη συνέχεια επιβίβαση στο ferry στις 17:00 για ΛΑΥΡΙΟ και από εκεί επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην Καλαμάτα, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, κάνοντας όνειρα και σχέδια  για καινούριους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 190€

 Διαφορά μονόκλινου: 40€

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 
  • Πρωινό μπουφέ
  • Τα εισιτήρια του F/B  Λαύριο –Κύθνος – Λαύριο
  • Ξεναγός
  • Συνοδός του γραφείου μας

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016.
Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα. Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Υ.Γ. Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

 

KATSIRIS TRAVEL                ΤΑΞΙΔΙΑ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αναγνωσταρά 37,  (Όπισθεν Τράπεζας Ελλάδος)  Καλαμάτα   ΤΚ: 24100 

Τηλ: 27210  28989 - 27210 92333,   FAX: 27210 20777

Πληροφορίες εκδρομών: www.katsiristravel.com   e-mail:info@katsiristravel.com


 

 

Find us